Hana Klvanová: Dárcovská výzva pro projekt Zachraňujte zvířecí životy

ZASE STÁRNU - MÍSTO POZVÁNÍ NA PANÁKA MI POMOZ ZABEZPEČIT ZVÍŘATA

vybíráme od 12.6.2023
7 441 Kč
vybráno 20 % z 38 000 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kamarádíčkové moji, 
tak je tu zas po roce příležitost udělat mi narozeninovou radost. Kocovinu nepotřebuji, ale budu moc ráda, když mi pomůžete ochránit mé psychické zdraví ( které je dost křehké) a to tím, že mi pomůžete zabezpečit zvířata, která máme v péči. 
Dost často slýchám od vás , mých blízkých i vzdálenějších, kamarádů a známých, že obdivujete to, co dělám. Jak to všechno zvládám a jak jsem úžasná.


Pravda je ta, že už druhý rok jedu pěkně na dřeň a letos se celý rok potýkám nejen s problémy psychickými, ale i zdravotními. Ale nejsem moc zvyklá brečet, spíš se uzavřít, zatnout zuby a jet. Ono na venek všechno vypadá famfárově, ale není to tak. Provozování útočiště pro zvířata prostě je náročná věc, co si budem namlouvat. Proto je super, když se na provozu podílí co nejvíc lidí. Nemusíte vstávat se slepicema, ( většinou teda s nima chodim i spát, kupodivu), nemusíte řešit zdravotní problémy zvířat, nemusíte tu ani makat od rána do večera, nemusíte komunikovat s lidma, kteří si myslí, že vyřešíte všechny jejich problémy. Stačí, když darujete zvířatům ( a mně ) jakoukoliv částku. Ani si neumíte totiž představit, jak je pro nás všechny vaše podpora důležitá.

Na statku se momentálně staráme o více jak stovku zvířat všech možných druhů. Nejnovějším přírůstkem je jehně Olaf, který měl být utracen, jelikož si poranil nožku. U nás je asi 3 týdny a už normálně běhá, čeká ho kastrace a připojí se ke zbytku stáda. Potřeboval jen čas a šanci na uzdravení. Díky vaší podpoře můžeme zachraňovat zvířata. Tím ale má práce nekončí, spíš začíná. Naše útočiště je totiž místem nejen pro zvířata, ale i pro děti. za dobu našeho působení jich zde byly stovky. Stovky dětí, z nichž většina se s tzv. hospodářskými zvířaty setkala z blízka poprvé v životě. Darujte a buďte součástí jedinečného projektu, kde na každém záleží.


Život bez krutosti, z.s.
Vzpomínáte, kolik lásky ve Vás v dětství vzbuzovala zvířata? Jak Vás představa, že by se Vašim mazlíčkům něco stalo úplně děsila? A určitě jste snili o tom, jak pohlédnete do tváří spokojených zvířat, protože tak Vám to přišlo v pořádku. Pak jste dospěli a možná si nechali namluvit, že to nejde? Vraťte se do svého dětství a nemusíte o tom jen tiše snít, můžete si ten sen splnit. Podílejte se na budování takového malého ráje, kde se budou všichni cítit šťastní a v bezpečí – lidé i zvířata. Vytvořte místo, kde se už zvířata nemusí bát, a kde se lidé učí vidět vztah ke zvířatům dětskýma očima.

Na statku momentálně žije více než 120  zvířat.

Kocourek Fredy, který se bál i vlastního stínu. Měl vřed v oku, prokoplé bříško, chybí mu pacinka. Je již právoplatným členem smečky ze statku a kámoš úplně všech  zvířat z okolí.

Kačky zachráněné v roce 2019.

Kvído zachráněný z velkochovu na jaře 2018.


Slepičky zachráněné z velkochovu.


A další přibývají... sledujte nás a zachraňujte s námi zvířecí životy.
Děkujeme, že vám na zvířatech záleží.

www.zivotbezkrutosti.cz

❤️

Dárce

Všechno nejlepší, Hani 😘

Ivana Teimlová
380 Kč

Pac a pusu posílají kámoši Pana Kachniče 🐾😘
Všechno nejlepšejší Haničko, hooodně zdravíčka a splněná přáníčka 💝🌠🍀

Lenka Roudenská
400 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Život bez krutosti, z.s., projekt: Zachraňujte zvířecí životy