Masarykova studentská unie z.s.: Dárcovská výzva pro projekt Letní rekondiční pobyt pro děti po onkologické léčbě

Nadělme spolu pod stromeček 💙

vybíráme od 1.12.2022
15 151 Kč
vybráno 253 % z 6 000 Kč

přispělo

49 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pojďme místo mrznutí venku při zpívání koled zpívat spolu pod střechou HighFive baru na již tradičním karaoke Masarykovy studentské unie a využijme této příležitosti k tomu, aby děti z kliniky dětské onkologie fakultní nemocnice Brno mohly v létě vyrazit na rekondiční pobyt!
Komu přispíváme?
 Nadační fond dětské onkologie KRTEK podporuje od roku 1999 práci lékařů a zdravotníků Kliniky dětské onkologie Fakultní nemocnice Brno a je její neoddělitelnou součástí. Naší hlavní prioritou je zkvalitnění a zpříjemnění pobytu dětí v nemocnici, péče v průběhu trvání celé léčby a pomoc při vyrovnávání se s jejími následky. Zajišťujeme dovybavení pracovišť Kliniky dětské onkologie, přispíváme na výzkum, vzdělávání lékařů a zdravotnického personálu. Průběžně, podle aktuálních potřeb, vytváříme projekty zaměřené na cílenou pomoc jednotlivým hospitalizovaným dětem i dětem, které již aktivní léčbu ukončily a vyrovnávají se s jejími následky.

Kdo jsme my?
 Jsme nezisková organizace složená ze studentů MUNI napříč fakultami, ročníky i programy. Pořádáme akce, kde se studenti mohou setkávat, budovat nové vztahy a společně se bavit. Naše projekty mají kulturní, sportovní, charitativní i vzdělávací charakter. Největší událostí je populární Ples studentů Masarykovy univerzity.

Nadační fond dětské onkologie KRTEK
Pro děti každoročně organizujeme letní tábor, který poskytuje léčeným dětem možnost zapojit se do kolektivu vrstevníků, čímž se snažíme najít společný prostor a umožnit jim znovu se zapojit do běžného života. Tábor bývá často prvním obdobím, které děti po ukončené onkologické léčbě tráví bez přítomnosti rodičů. Kromě vedoucích, zajišťujících denní program, je na táboře přítomen lékař a zdravotní sestra. Nadcházející pobyt se uskuteční ve dnech 12. 8. - 25. 8. 2023, Penzion Poslední míle, oblast Milovy - Sněžné, kraj Vysočina.

💙🔆

Mikuláš

Krásné vánoční svátky

Danuše Kubelková
500 Kč

💙

Vladimíra Horká

🥰🎄

Drea

💟

Vlastimil Kříž

Aby děti měli krásný Vánoce!💙

Stella Kanaet
80 Kč