Nadace pojišťovny Kooperativa: Dárcovská výzva pro projekt Věrnostní program Spolu na palubě školy Svítání

AG východní Čechy pro školu Svítání

vybíráme od 28.11.2022
32 350 Kč
vybráno 81 % z 40 000 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pro některé hendikepované žáky představuje lůžko místo, které využívají i během školní výuky. Díky tomu se mohou vzdělávat, neztrácejí kontakt s vrstevníky, rozvíjí komunikaci, vylepšují své schopnosti a dovednosti. Polohovací lůžko výrazně pomáhá nejen dětem s kombinovaným postižením, ale zároveň velice usnadňuje práci pedagogům, asistentům a vychovatelům při obsluze dětí. Peníze vybrané v této sbírce použijeme na nákup jednoho nebo dvou elektrických polohovacích lůžek, které škola nezbytně potřebuje.
Základní škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ, o.p.s. poskytuje vzdělávání žákům s hendikepem z celého Pardubického kraje již 30 let. Hlavním cílem školy je výchova a vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, jejich příprava na plnohodnotný život s pracovním uplatněním a maximální integrací do života společnosti. Za podporu v projektu STROM PRO LEPŠÍ ŽIVOT bychom nakoupili jedno nebo dvě polohovací lůžka pro žáky s kombinovaným postižením, což výrazně přispěje ke zvýšení kvality poskytované péče. Byl by to pro školu velmi pěkný vánoční dárek.
Základní škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ, o.p.s.
Věrnostní program Spolu na palubě „Čerpejte výhody – pomáhejte dobré věci!“ Staňte se členem Klubu Svítání - přijměte pozvánku na palubu! Unikátní věrnostní program školy Svítání, školy pro děti s hendikepem, je tady. Naši partneři v Pardubicích a okolí pro Vás připravili řadu bonusů (slevy, dárek k nákupu apod.). Veškerý roční členský poplatek pak poslouží dobré věci - bude použit na rekonstrukci školy Svítání...našeho nového Bezpečného přístavu. Prostě čerpejte výhody - pomáhejte dobré věci! Více informací o naší plavbě, věrnostním programu a partnerech v síti naleznete na stránkách programu: www.spolunapalube.cz Členskou kartičku získá každý, kdo přispěje minimální částku 500 Kč. Členství je platné ve školním roce 2021/2022. O NÁS Pardubickým rozbouřeným mořem pluje již bezmála třicet let Základní škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ, škola pro děti s hendikepem. Stovky a stovky dětí, které u nás našly a nacházejí stabilní zázemí a dostatek času, lásky, pochopení i prostoru. I přesto, že stále plujeme v pronajatých prostorách a kotviště se mění. Najednou je to tady. Bezpečný přístav, naše vlastní škola je na obzoru! Sil ale námořníkům na palubě ubývá, hledáme posily. Staňte se součástí naší posádky. Vstupte do našeho věrnostního programu a pomozte rekonstruovat naši školu. #spolunapalube. DĚKUJEME! kapitánka, Mgr. Miluše Horská, ředitelka školy

Hodně štěstíčka!

Kateřina Pavlíčková

:-)

Kateřina Jelínková
300 Kč