Kateřina Toholová: Dárcovská výzva pro projekt Nikdo by neměl být sám

Kuba Děkan slaví 30!

vybíráme od 27.4.2022
5 400 Kč
vybráno 11 % z 50 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj všichni!

V květnu slavím druhé patnáctiny, a tak jsem si říkal, že bych podpořil někoho, kdo těch patnáctin oslavil ještě víc.
Já totiž nepotřebuju žádné dárky. Jsou taky ale lidi, kteří něco potřebují - potřebují náš zájem a pomoc. Mluvím o starých lidech, kteří z různých důvodů zůstali na ty poslední roky života sami.

Spojil jsem se s nadací, která osamělým seniorům pomáhá už 15 let. A dneska vás chci poprosit, ať pomůžete také. 

Zapojte se a pošlete jakoukoliv částku na tenhle projekt, který se stará o to, aby senioři žili důstojně a tam, kde je jim nejlíp - doma.

Uděláte mi k těm třicetinám fakt velkou radost :-)

Tam, kde krajina končí, já slyším tvůj hlas,...
Kuba 


PS: O tom, co Krása pomoci dělá, se dozvíte třeba tady:
Nadace Krása pomoci
Také si myslíte, že by nikdo neměl být sám? Tak podpořte a sdílejte naši vizi. Naší vizí jsou spokojení senioři, kteří žijí důstojný život doma. Nabízíme proto individuální péči, oporu a pomoc všem, kteří to potřebují. Vysvětlíme možnosti, obstaráme pomůcky, zařídíme asistenci, představíme služby, které seniorům umožní důstojný život doma. Prolomíme tak začarovaný kruh, ve kterém služby sice existují, ale senioři o nich nevědí nebo o ně neumějí požádat. Seniory, kteří trpí samotou, také propojíme s našimi dobrovolníky, kteří s nimi tráví čas. Pokud 5 lidí zadá trvalý příkaz na 500 Kč měsíčně, znamená to celý den péče, společnosti a opory, což často stačí k tomu, aby člověk mohl žít doma a důstojně a nemusel předčasně do ústavní péče.
Jeden den koordinátorky péče stojí přibližně 2500 Kč. Za tu dobu může pomoct jednomu seniorovi se vším, co za celý měsíc potřebuje, nebo navštívit a pomoct více lidem.

Pokud si nastavíte pravidelný příkaz a budete posílat 500 Kč pravidelně každý měsíc, je to pro nás vlastně dvojitá pomoc. Díky pravidelným dárcům totiž dokážeme snáze plánovat naše aktivity dopředu a máme jistotu, že můžeme o daného seniory pečovat celý rok a být mu k ruce, když bude potřebovat.

Dobrý den,

Vím jak je to občas se starší generací těžké, také vím kolik stojí léky i přesto že velká část je hrazená pojišťovnou. Ale nikdy by jsme na tyto lidi neměli zapomínat jednou takhle skončím třeba i mi všichni.

Všem přeji krásné a ještě dlouhé žití a užívejte života na plno. Nikdo by neměl být sám ať jsme mladí či staří.

S přáním Hezkého dne
Barbora Pancová

Barbora Pancová
500 Kč

Vše nej k narozeninám Kubo a snad aspoň tato troška díky tobě pomůže někomu vyčarovat úsměv na tváři :)

Michael Vale
1 000 Kč

Čego

thep
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace Krása pomoci, projekt: Nikdo by neměl být sám