Sušič Suchej: Dárcovská výzva pro projekt Buď patronem Sucháče!

Suchej Petr

vybíráme od 29.12.2021
206 Kč
vybráno 1 % z 28 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
10. ročník... piva lejte sem!
Protože to dává smysl...
Suchej únor, z. ú.
Podpoř nás v naší snaze pohnout s národem, který pije přes míru! Šíříme osvětu, že nepít alko, ale také nekouřit nebo nebrat drogy je v pohodě. Učíme českou společnost k respektu. K tomu, že je normální a správné, když někomu záleží na svém zdraví. Statistiky potvrzují, že se nám to daří a naše aktivity na poli osvěty, vzdělávání a prevence rizikového chování mají smysl. Sucháč každoročně drží přes 900 000 lidí. Přes 53 % účastníků Sucháče s pitím dlouhodobě zvolní, méně kouří, zhubne, ušetří a nastartuje pozitivní změnu pro sebe i pro své okolí. PŘIDEJ SE k desítkám známých influencerů jako jsou Roman Vojtek, Adéla Elbel, David Kraus, Natalie Schejbalová, Jiří Burian, Eva Burešová, Lucie Zelinková a další. PŘIDEJ SE K NÁM a podpoř kampaň, která pomáhá měnit životy k lepšímu. DÍKY! www.suchejunor.cz.
INVESTUJTE DO SUCHÁČE, kampaně za čistokrevný život! V roce 2023 jsme opět pomohli tisícům lidí vyjasnit si svůj vztah k alkoholu a mnohým z nich tak výrazně zvýšili kvalitu života. Díky, že nám pomáháte! 
Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký je váš vztah k alkoholu?

Řada lidí v ČR to má celkem na háku. Pití je náš národní sport a dlouhodobě patříme mezi TOP 5 zemí na světě ve spotřebě alkoholu. Statistika? 1 000 000 lidí se u nás pohybuje za hranicí rizikového pití.

Pijeme prostě přes míru. Proto jsme v roce 2013 přišli s kampaní Suchej únor, která je výzvou všem, kteří chtějí, nebo POTŘEBUJÍ otestovat svoji (ne)závislost na alkoholu, udělat něco pro svoje zdraví a duševní pohodu. Sucháč často není o nás, ale my se často stáváme vzorem pro ty, kteří Sucháč reálně potřebují. 

INVESTUJTE DO NAŠÍ  KAMPANĚ a pomozte nám toto silné téma, které hýbe českou společností, posunout znovu napříč celou republikou...

Srdíčko vám zaplesá až uvidíte, kam kampaň posuneme v roce 2024!
A to díky vám!

#suchejunor
www.suchejunor.cz
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Suchej únor, z. ú., projekt: Buď patronem Sucháče!