Jiří Jaroš: Dárcovská výzva pro projekt Letní rekondiční pobyt pro děti po onkologické léčbě

Narozeniny pro Krtka

vybíráme od 26.12.2021
4 905 Kč
vybráno 4 % z 123 456 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Narozeninová výzva pro Nadační fond dětské onkologie Krtek
Ahoj kamarádi a lidé dobré vůle,

jmenuju se Jirka Jaroš a zahajuji v předvečer mých narozenin sbírku pro Nadační fond dětské onkologie Krtek. 

Možná se ptáte proč?

Protože my, kdo jsme se narodili podobně jako Ježíšek, to máme s těma oslavama trochu složitější. Vždy jsem si přál zažít velikou oslavu se všemi svými přáteli a blízkými. V tento sváteční čas se to ovšem děje tak nějak mimo mé narozeniny. Přivykl jsem tomu, ale zároveň se představy veliké oslavy mých narozenin nechci vzdát ;-). Rozhodl jsem se proto pozvat k oslavě svých narozenin Vás všechny, kteří se k této výzvě dostanete. Neumím si teď představit lepší narozeninovou oslavu, než oslavu, jejímž motivem je pomoc druhým. 


S Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK jsem měl tu příležitost zažít jeden příjemný rekondiční pobyt na Slovensku a na základě této osobní zkušenosti vím, že podpořit jejich práci a záměr je právě tou jednou z cest, kudy se dá pomáhat. Zvu Vás všechny, ať se touto cestou vydáme společně a prozáříme světlem vzájemné lásky budoucnost naší i druhých.

Prostředky, které společně darujeme půjdou na letní rekondiční pobyt pro děti po onkologické léčbě. Výzva potrvá do 27. ledna, ale určitě lze Nadačnímu fondu přispívat i později a třeba i pravidelně. ;-)

Pojďme společně slavit! :-)


Více o práci a cílech Nadačního fondu dětské onkologie Krtek zde:
https://krtek-nf.cz/
Nadační fond dětské onkologie KRTEK podporuje od roku 1999 práci lékařů a zdravotníků Kliniky dětské onkologie Fakultní nemocnice Brno a je její neoddělitelnou součástí. Jejich hlavní prioritou je zkvalitnění a zpříjemnění pobytu dětí v nemocnici, péče v průběhu trvání celé léčby a pomoc při vyrovnávání se s jejími následky. Zajišťují dovybavení pracovišť Kliniky dětské onkologie, přispívají na výzkum, vzdělávání lékařů a zdravotnického personálu. Průběžně, podle aktuálních potřeb, vytvářejí projekty zaměřené na cílenou pomoc jednotlivým hospitalizovaným dětem i dětem, které již aktivní léčbu ukončily a vyrovnávají se s jejími následky.
Nadační fond dětské onkologie KRTEK
Pro děti každoročně organizujeme letní tábor, který poskytuje léčeným dětem možnost zapojit se do kolektivu vrstevníků, čímž se snažíme najít společný prostor a umožnit jim znovu se zapojit do běžného života. Tábor bývá často prvním obdobím, které děti po ukončené onkologické léčbě tráví bez přítomnosti rodičů. Kromě vedoucích, zajišťujících denní program, je na táboře přítomen lékař a zdravotní sestra. Nadcházející pobyt se uskuteční ve dnech 12. 8. - 25. 8. 2023, Penzion Poslední míle, oblast Milovy - Sněžné, kraj Vysočina.

Všechno nejlepší!

Vendula Bušková

Ať nepřispívám na Krtka jen tím, že se nacpávám hořčicovými chipsy od Cyrila. 😜

Musilová Markéta
500 Kč