Irena Jelínková: Dárcovská výzva pro projekt Nebuď srab! Namoč se pro ranou péči

Nejsu srab, hecnu se pro ranou péči

vybíráme od 19.11.2021
3 300 Kč
vybráno 66 % z 5 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Studená už teče
nejsu srab, krok vpřed,
nádech, výdech, teď!
Ať žije raná péče!
Pro ranou péči pracuju, a dávám do toho všechno. Proto nejsu srab, daruju první pětistovku a pustím si k tělu studenou vodu, ač normálně sedím od září do května i doma ve dvou svetrech a zimu opravdu nemiluju. Vyjadřuju tím svou solidaritu rodičům, jejichž děti mají do života těžký start, a pomáhám jim, aby v tom nebyli sami.  Pojďte do toho se mnou a namočte se pro ranou péči! Stačí i symbolicky ve škopku :-) A přispějte do naší sbírky, všechny získané peníze znamenají další hodiny práce našich poradkyň, konkrétní pomoc pro konkrétních 180 rodin.
Společnost pro ranou péči, pobočka Brno
Když se rodičům narodí dítě s postižením, převrátí se jim život naruby. Všechno je najednou jinak. Je třeba sebrat všechny síly, postavit se nové situaci čelem, bojovat s nečekanou životní zápletkou. Rodině na jejich náročné cestě pomáhá služba raná péče. Pomoci můžete i vy!!! Je to jednoduché – namočte se do toho s námi a podpořte ranou péči jakoukoli částkou podle svých možností.
3 jednoduché kroky, jak na to:

1. PODPOŘ 

Podpořte rodiny, které vychovávají dítě s postižením, jakoukoli finanční částkou.

2.  PONOŘ SE

Ponořte se, namočte se jakkoli a kdekoli do studené vody. Třeba jen symbolicky. Namočte se v rybníku, potoce, v lavoru, ponořte třeba jen nohu. Je to na vás. Můžete se u toho vyfotit, natočit na video a zveřejnit na svém Facebooku, na Instagramu s hashtagem #nebudsrab a nahrát zde. Fotka ani video však nejsou podmínkou.

3. POŠLI TO DÁL

Vyzvěte aspoň 2 své kamarády, známé, kolegy, příbuzné, ať do toho jdou, podpoří ranou péči, namočí se a pošlou výzvu zase dál!!!
 
Dokažte, že nejste srab, a podpořte svým darem ranou péči! Namočte se do toho s námi! Velké díky!!!
 
Kampaň NEBUĎ SRAB!!! běží od začátku prosince 2021 a v lednu 2022. Jejím cílem je získat finanční prostředky na podporu rodin s dětmi s postižením v raném věku, služba raná péče je pro rodiny bezplatná a finance na zajištění rané péče musíme (vedle dotačních programů kraje, měst a obcí) získávat od dárců. Jinak by raná péče nemohla fungovat.

Jakákoli darovaná částka pomůže, například:
1000 Kč = specializované vyšetření dítěte 
500 Kč = konzultace v rodině
300 Kč = pomůcka pro dítě na míru

Díky Vám všem, kdo ranou péči podpoříte a namočíte se do toho s námi!!!
 
  
Zajímá Vás, kdo se už namočil? Mrkněte zde.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Společnost pro ranou péči, pobočka Brno, projekt: Nebuď srab! Namoč se pro ranou péči