Roman Mach: Dárcovská výzva pro projekt Zlepšete s námi život dětí!

RUN PRYSK RUN-aneb když běh pomáhá

vybíráme od 13.9.2021
2 400 Kč
vybráno 24 % z 10 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pojďme do toho!!!
Pojďme podpořit dobrou věc, jak pohybem, tak finančními prostředky!!!! 
Pojdmě někomu udělat život alespoň o trochu veselejší!!!

 Běžet jako ambasador pro Rodinu v centru na závodě ,,Slavíček´´ byla pro mne jako člověka a navíc sportovce jasná volba. Běhu jsem se zúčastnil již v loňském roce a rád podpořím dobrou věc i letos. Rodina v centru totiž svými sociálními službami zlepšuje život řady rodin a dětí u nás na Novoborsku. Řeší jejich každodenní starosti a problémy, pomáhá např. pěstounům, podporuje sociálně znevýhodněné děti, aby zvládaly školní docházku, předává znalosti a dovednosti rodičům či nabízí porozumění a pocit bezpečí všem, kteří se cítí osamělí. Rodina v centru také provozuje mateřské centrum a vypomáhá maminkám s hlídáním v Dětské skupině Koblížek. A to je pouze malý výčet z jejích činností. 
Rodina v centru, z.ú.
Odbornými sociálními službami zlepšujeme život dětí na Novoborsku. Známe každodenní starosti a potíže rodin a dětí a podle jejich potřeb jim pomáháme.
Jsme tu pro děti a rodiny z Nového Boru a okolí.  

Rodiny v krizi využívají psychologické terapie, mediace nebo dluhové poradenství. Pěstounské rodiny se na nás obracejí s těžkostmi při péči o přijaté dítě. Děti a mládež v náročné životní situaci se pravidelně setkávají s našimi lidmi z nízkoprahového klubu Vafle. Rodiny, které hledají zábavu a trochu poučení, navštěvují Mateřské centrum a dětskou skupinu Koblížek. 

Těšíme se na setkávání s vámi v roce 2024! 
Vaše Rodina v centru



Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Rodina v centru, z.ú., projekt: Zlepšete s námi život dětí!