Sára Kašparová: Dárcovská výzva pro projekt Zachraňujte zvířecí životy

Narozeninová sbírka pro zvířecí azyl

vybíráme od 28.8.2021
3 170 Kč
vybráno 122 % z 2 600 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj!

V listopadu oslavím své 26. narozeniny. 

Jsem vděčná za to, že mám v životě všechno, co potřebuju – milující rodinu a bezpečný domov. A právě bezpečí bych si přála i pro ostatní.

Proto jsem se rozhodla znovu uspořádat narozeninovou sbírku pro azyl Život bez krutosti na statku. Místo, kde hospodářská zvířata nejsou brána jako zboží, ale jako bytosti, které si zaslouží lásku, respekt a ohleduplnost. Z opuštěných zvířat chovaných v nevhodných podmínkách se stávají svobodné a šťastné bytosti.

To všechno díky Hance a Kubovi – těm nejsrdečnějším lidem, který jsem měla možnost poznat. Udělalo by mi ohromnou radost, kdyby se pro jejich azyl povedlo vybrat co nejvíc peněz.


Pokud chcete podpořit mír, lásku a respekt, budu nesmírně vděčná za každýho, kdo se rozhodne přispět a to jakoukoliv! částkou. Taky je to ideální způsob, jak si trochu vylepšit karmu. 

Vím, že se momentálně nacházíme v době, kdy to nemá nikdo z nás lehké, proto vám budu vděčná i za jakékoliv sdílení sbírky, které vás nic nestojí. 

Děkuju za každý příspěvek a sdílení!🌈 🙌🏼


V případě jakýchkoliv dotazů mě kontaktuje na emailu: sarikasparova@gmail.com / facebooku: Sára Kašparová / instagramu: @sarikasparova
Život bez krutosti, z.s.
Vzpomínáte, kolik lásky ve Vás v dětství vzbuzovala zvířata? Jak Vás představa, že by se Vašim mazlíčkům něco stalo úplně děsila? A určitě jste snili o tom, jak pohlédnete do tváří spokojených zvířat, protože tak Vám to přišlo v pořádku. Pak jste dospěli a možná si nechali namluvit, že to nejde? Vraťte se do svého dětství a nemusíte o tom jen tiše snít, můžete si ten sen splnit. Podílejte se na budování takového malého ráje, kde se budou všichni cítit šťastní a v bezpečí – lidé i zvířata. Vytvořte místo, kde se už zvířata nemusí bát, a kde se lidé učí vidět vztah ke zvířatům dětskýma očima.

Na statku momentálně žije více než 120  zvířat.

Kocourek Fredy, který se bál i vlastního stínu. Měl vřed v oku, prokoplé bříško, chybí mu pacinka. Je již právoplatným členem smečky ze statku a kámoš úplně všech  zvířat z okolí.

Kačky zachráněné v roce 2019.

Kvído zachráněný z velkochovu na jaře 2018.


Slepičky zachráněné z velkochovu.


A další přibývají... sledujte nás a zachraňujte s námi zvířecí životy.
Děkujeme, že vám na zvířatech záleží.

www.zivotbezkrutosti.cz

Trošku předběžně, ale všechno nejlepší :)

Gabriela Kubíková
250 Kč

🤍

Linda Lakotová
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Život bez krutosti, z.s., projekt: Zachraňujte zvířecí životy