Hana Klvanová: Dárcovská výzva pro projekt Zachraňujte zvířecí životy

Voda pro zvířata

vybíráme od 27.6.2021
6 632 Kč
vybráno 44 % z 15 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Tak rok se s rokem sešel a na svůj svátek oslavím 30narozeniny. A protože už mám vše co potřebují, chtěl bych své narozeniny letos věnovat zvířatům, se kterými žiji. 

Na statku totiž potřebujeme nové nádrže na vodu. 
Pro Kvídka do bahniště. Pro kačky do bazénu, na zalévání i čištění používáme dešťovku. Problém ale je, že ji potřebujeme uchovávat. Plánujeme tedy pořídit nádrže, ale protože jsou drahé, tak to pořád odkádám.

Loni jsme díky vašim narozeninovým darům pro Hanku mohli koupit kurník pro padesát slepiček. Darujete mi letos k narozeninám vodu pro zvířata?

Díky, že vám na zvířatech záleží

Kuba ze statku


Život bez krutosti, z.s.
Vzpomínáte, kolik lásky ve Vás v dětství vzbuzovala zvířata? Jak Vás představa, že by se Vašim mazlíčkům něco stalo úplně děsila? A určitě jste snili o tom, jak pohlédnete do tváří spokojených zvířat, protože tak Vám to přišlo v pořádku. Pak jste dospěli a možná si nechali namluvit, že to nejde? Vraťte se do svého dětství a nemusíte o tom jen tiše snít, můžete si ten sen splnit. Podílejte se na budování takového malého ráje, kde se budou všichni cítit šťastní a v bezpečí – lidé i zvířata. Vytvořte místo, kde se už zvířata nemusí bát, a kde se lidé učí vidět vztah ke zvířatům dětskýma očima.

Na statku momentálně žije více než 120  zvířat.

Kocourek Fredy, který se bál i vlastního stínu. Měl vřed v oku, prokoplé bříško, chybí mu pacinka. Je již právoplatným členem smečky ze statku a kámoš úplně všech  zvířat z okolí.

Kačky zachráněné v roce 2019.

Kvído zachráněný z velkochovu na jaře 2018.


Slepičky zachráněné z velkochovu.


A další přibývají... sledujte nás a zachraňujte s námi zvířecí životy.
Děkujeme, že vám na zvířatech záleží.

www.zivotbezkrutosti.cz

Kvído je Prase!

František Svoboda
500 Kč

Všetko dobré vám obom. <3

Anna
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Život bez krutosti, z.s., projekt: Zachraňujte zvířecí životy