Renata Jáchymová: Dárcovská výzva pro projekt Sen o nové škole

Sluníčka ☀️🌞☀️

vybíráme od 15.4.2021
0 Kč
vybráno 0 % z 200 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nikdo nepotřebuje více pomoci než děti.
Máte 💖 na dlani a duši 👼
Děkujeme 🌞
Spolek Klíček
Náš sen na dosah ruky. Máte dobré srdce a duši anděla, pomozte nám prosím zajistit "nejkrásnější školu" pro naše žáky s mentálním postižením - krásnou a moderní budovu se speciálním vybavením, kde se nám bude krásně učit a poznávat okolní svět. Podpořte prosím možnost vybudovat naši novou školu Diakonie v Trutnově. Dnes pomůžete našim „neobyčejným a úžasným dětem“, zítra ony Vám poděkují spokojeným úsměvem.
Náš sen na dosah ruky.
Pomozte nám prosím zajistit „nejkrásnější školu“ pro naše „neobyčejné děti“ – krásnou a moderní budovu se speciálním vybavením, kde se nám bude krásně učit a poznávat okolní svět. Naše škola učí žáky dívat se na svět, vnímat život kolem sebe a porozumět mu. Studium na naší škole je pro mnohé žáky společnou cestou životem od předškolního vzdělávání přes základní vzdělávání na Základní škole až po studium na Praktické škole. Cílem školy je zajistit co nejvšestrannější rozvoj osobnosti našich žáků a podílet se na tom, aby byli v maximální možné míře uplatnitelní v osobním, pracovním a společenském životě.

Podpořte prosím možnost vybudovat naši novou školu Diakonie v Trutnově. Dnes pomůžete našim „neobyčejným a úžasným dětem“, zítra ony Vám poděkují spokojeným úsměvem.

První krokem v naší cestě za snem bude nákup vhodného pozemku. Vaše pomoc nám usnadní první krůčky naší cesty.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Spolek Klíček, projekt: Sen o nové škole