Martin Bittner: Dárcovská výzva pro projekt Diakonie Ostrava

Běhám pro Diakonii Ostrava, díl třetí

vybíráme od 8.11.2020
3 000 Kč
vybráno 23 % z 12 800 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jmenuji se Martin a rád běhám...tentokrát pro Náruč ostravské Diakonie...
Jmenuji se Martin a rád běhám. Běžeckou sezónu obvykle končím na Starobělských Lurdách. Do 6. ročníku závodu jsem měl vybíhat právě teď s číslem 46, což není aktuálně z obecně známých důvodů možné. Budu se tedy snažit pobíhat po vyznačené trati běhu v Bělském lese až do 6. prosince 2020. Průběžně budu informovat jak mi to chutná. Můžete si mně taky přijít zkontrolovat přímo do Bělského lesa. Svým běháním s Výzvou chci finančně podpořit Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Náruč (Syllabova 20, Ostrava - Vítkovice) Diakonie Ostrava. Přátelé, kamarádi, sympatizanti... – podpoříte Náruč v její potřebné činnosti?   

O půlnoci zazvoní zvonec a výzvy bude konec...Děkuji Pavle, Petře, Valérii, Alešovi a Romanovi za příspěvek pro Náruč. A možná někdy na stezkách Běláku na shledanou...

Před chvílí jsem se v pěkné plískanici rozloučil s 6. Starobělskými Lurdami časem 19:30. Za sebe jsem Výzvu splnil a na: https://www.bezvabeh.cz/starobelske-lurdy/vysledky jsem zapsal nejlepší ze čtyř běhů:  19:00 min. Teď už vás můžu jenom poprosit o drobný příspěvek na Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Náruč ostravské Diakonie.

...krátce po sobotním poledni jsem se opět proběhnul Starobělskými Lurdami za 19:45 i s pádem a sjezdem blátivé klouzačky U řetězu po zádech...:-)

...ještě do 8.12.2020 můžete přispět v mojí Výzvě na Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Náruč... Budu se snažit ještě dvakrát zaběhnout trasu Starobělských Lurd. V součtu uběhnu v terénu 4 krát 3.200 metrů = 12.800,- Kč pro Náruč...:-)

Hlásím dnešní mírné zlepšení na trati  6. Starobělských Lurd na 19:00 díky podpoře dětí z Náruče v cílové rovince.

Hlásím, že dneska dopoledne v příznivém ovzduší zaběhnul 6. Starobělské Lurdy v čase 19:20. No, snad se při dalším listopadovém lurdském běhu zlepším...:-)

Založení výzvy

Diakonie ČCE - středisko v Ostravě
Nabízíme sociální služby seniorům, osobám se zdravotním postižením, osobám v krizových situacích - ženám a maminkám s dětmi. Najdete nás v Ostravě a v Příboře. Jsme součástí celostátní sítě středisek a speciálních škol Diakonie ČCE (zal. 1989). Posláním ostravského střediska Diakonie ČCE je poskytovat sociální péči i podporu seniorům, osobám se zdravotním postižením, osobám v krizových situacích (ženám, dětem a matkám s dětmi). Klademe důraz na citlivý humánní přístup k člověku a zachování jeho důstojného života. Diakonie tvoří společenství, které v milosrdenství a s nadějí fortelně pomáhá potřebným. Potřebujeme k tomu Vaši podporu.

Ať ti to dál dobře běhá Martine.

Roman Solich
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Diakonie ČCE - středisko v Ostravě, projekt: Diakonie Ostrava