Klára Kafoňková: Dárcovská výzva pro projekt Milion Chvilek - Odvaha volit

Nevolit?... si teď nemůžeme dovolit!

vybíráme od 17.9.2020
2 000 Kč
vybráno 20 % z 10 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Také vás zajímá, jak si naši státníci poradí se současnou krizovou situací? Na dotažení složitého úkolu budou potřeba zásadoví a odvážní lidé.  A určovat směr nemusejí nutně jen premiér a vláda, jak to naposledy ukázala cesta senátora Miloše Vystrčila na Tchaj-wan. Každý jednotlivec se počítá! Pojďme dát šanci těm, co si ji zaslouží!  
Společnost Milion chvilek od začátku svého působení přispěla velkou měrou k podpoře iniciativy a aktivního přístupu občanů. Osobní nasazení pro věc a převzetí odpovědnosti je podle mě dovednost, které se nám obecně spíš nedostává. Milion chvilek dělá s plným nasazením to, co by ideálně měli dělat naši političtí zástupci: podporovat dialog, respekt a konstruktivní přístup. Chci jejich iniciativu vyzývající občany k volební účasti podpořit alespoň finančně, když se mi času nedostává.  
Milion Chvilek, z. s.
Nejlepší způsob, jak hned přeměnit Vaše hodnoty a přesvědčení v činy, je mimořádně darovat. Kampaň Odvaha volit je neziskový projekt a je jen ve Vašich rukou, jak moc právě tenhle projekt dokáže změnit výsledek voleb. Darujte nyní částku, která Vám udělá radost a podpořte to, v co věříte.

Naděje umírá poslední ;-)
Petra a František

František Rybář
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Milion Chvilek, z. s., projekt: Milion Chvilek - Odvaha volit