Jaq Beart: Dárcovská výzva pro projekt Pomozte Cool Critters

Pomozte našemu chlapečkovi Jackovi!

vybíráme od 9.8.2020
2 650 Kč
vybráno 106 % z 2 500 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
!!! Potřebujeme tvou pomoc !!!

Malý Jack potřebuje pomoci se zadní tlapkou, aby mohl prožít plnohodnotný život třínohého, ale šťastného kocourka. 
Vzpomínáte si na dvě koťata, která přišla od paní, která porodila o dva měsíce dříve? Po diskusích s ní jsme se rozhodli, že nejlepším řešením pro ni a koťata je to, nechat koťata prozatím u nás a zkusit jim najít nové domovy :) Její syn je stále v nemocnici v Praze a starat se o dvě koťata a také o předčasně narozené dítě...  To prostě není možné.

Malý Jack má nemocnou zadní tlapku, tahá ji za sebou. Mysleli jsme si, že se to s růstem spraví, v pátek jsme je ale vzali k veterináři testovat na  FIV / FeLV a na očkování, a pan chirurg nám vysvětlil, že Jackova zadní tlapka je zcela nefunkční a nejlepším řešením pro něj bude amputace :-(

Před mnoha lety jsme s dcerou adoptovaly třínohé koťátko jménem Marleypuss. Marleypuss se dožil velmi vysokého věku a během svého života mohl dělat vše, co čtyřnohá kočka. (Uvědomili jsme si to, když jsme ho jednoho dne našli na kuchyňské skříni :)).

Proto potřebujeme vaši pomoc <3

Musíme získat prostředky na Jackovu operaci. Veterinář odhadl, že cena se bude pohybovat mezi 2000-2500 Kč.

Můžete nám, prosím, pomoci? Jack bude velmi šťastný za jakýkoli dar, bez ohledu na to, jak malý. Společně můžeme Jackovi zajistit kvalitní život, který si zaslouží.

Můžete darovat v eurech nebo českých korunách.

Děkujeme, že nám umožňujete pomáhat.

Jaq
Cool Critters z.s.
Vítáme vás u Jaq v Cool Critters sanctuary, kde na vás čekají ti nejúžasnější kočičí a psí kamarádi! Naším cílem je poskytnout útočiště kočkám a psům, kteří v životě neměli štěstí, přišli o svého pána, jsou zranění nebo si zažili ošklivé zacházení. Všem těm, kteří nutně potřebují laskavý dočasný domov a zodpovědnou péči. Jsme plně závislí na darech a pomoci od dobrovolníků, kterým není lhostejný osud zvířátek v nouzi. Jestliže někdo nepoznal lásku k němé tváři, pak v jeho srdci zůstává prázdné místo.
O nás

Spolek s názvem Cool Critters Sanctuary založila Jaq, Britka žijící dlouhodobě v České republice, a spolu s ní skupina jejích přátel a nadšených dobrovolníků různých národností. Cool Critters sídlí na statku ve vesnici Kadlín, přibližně hodinu cesty na sever od Prahy.

Dáváme našim svěřencům příležitost najít důvěru a lásku k lidem. Vítáme všechny dobrovolníky, kteří chtějí přijet vyvenčit naše psy, pohladit a pomazlit kočky, pomoci nám je socializovat, koupat, kartáčovat a stejně tak i pečovat o prostory, ve kterých zvířátka žijí.

“Sanctuary” znamená “Svatyně” – je to útočiště, bezpečný přístav, místo nedotčené bouřemi okolního světa.

Jestliže někdo nepoznal lásku k němé tváři, pak v jeho srdci zůstává prázdné místo.

V Kadlíně u tety Jaq už našlo útočiště mnoho chlupáčků každého věku i velikosti. I poté, co odejdou do nových domovů, stále mají své místo v jejím srdci. Teta Jaq zůstává v kontaktu s rodinami, které si od ní adoptovaly zvířátka. Ten moment, kdy se rodina poprvé setká se svým budoucím nejlepším kamarádem, je hlavním důvodem, proč svou práci dělá tak ráda ❤

Jsme plně závislí na darech a pomoci od dobrovolníků, kterým není lhostejný osud zvířátek v nouzi.

Více informací na našem webu coolcritters.org
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Cool Critters z.s., projekt: Pomozte Cool Critters