Martin Špacek: Dárcovská výzva pro projekt Bellis - mladé ženy s rakovinou prsu

Dárcovská pomoc

vybíráme od 6.8.2020
0 Kč
vybráno 0 % z 5 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nabídněte dárcovstvím pomoc nemocné ženě s onkologickými onemocněním a zároveň samozivitelkou s dítětem.Prosim pomozte .
Nabídněte dárcovstvím pomoc nemocné ženě s onkologickými onemocněním a zároveň samozivitelkou s dítětem.Prosim pomozte .
Aliance žen s rakovinou prsu, o.p.s.
Projekt Aliance žen s rakovinou prsu - Bellis se zaměřuje na ženy a dívky v produktivním věku, které procházejí nebo prošly léčbou spojenou s nádorovým onemocněním prsu. Onemocnění u pacientek v mladém věku sebou přináší řadu specifik a specifických problémů z rodinné, pracovní, zdravotní a sociální oblasti (mateřství, těhotenství, návrat do zaměstnání, partnerské vztahy, děti, rekonstrukce prsu, sebevědomí...), které jsou v životě každé pacientky stěžejní, a které léčba karcinomu prsu do značné míry ovlivňuje. Proto je velmi důležité vzájemné předávání vlastních zkušenosti pacientek. Hlavním cílem projektu je vzájemné propojení mladých pacientek s nádorovým onemocněním prsu a poskytnutí si podpory a pomoci (odborné i laické) v průběhu léčby a po prodělané léčbě, které mohou napomoci v návratu pacientek do běžného života a začlenění se zpět do společnosti, hledání nové motivace a nových impulsů, které pomohou pacientkám překonat obavy a nástrahy po prodělané léčbě. Zlepšuje se tím celková spokojenost pacientek po prodělané léčbě karcinomu prsu. Dalším cílem projektu je zvýšení povědomí veřejnosti o nutnosti prevence karcinomu prsu u mladých dívek a žen (edukace samovyšetření prsu) #HlidejSiJe Svým příspěvkem akutálně podpoříte vznik knihy Průvodce pacientky a Terapeutický pobyt pro pacientky. Děkujeme #mybellisky
Bellis Young & Cancer je projektem Aliance žen s rakovinou prsu, o. p. s. Tento projekt se zaměřuje na pomoc a podporu mladých pacientek (do 45 let věku), které procházejí nebo prošly léčbou spojenou s nádorovým onemocněním prsu. 

Hlavním cílem projektu je psychologická podpora a pomoc (odborná i laická), vzájemné propojení mladých pacientek v průběhu léčby a po prodělané léčbě a další aktivity, které napomáhají pacientkám v návratu do běžného života a začlenění se zpět do společnosti, hledání nové motivace a nových impulsů, které pomohou pacientkám překonat obavy a nástrahy po prodělané léčbě. Zlepšuje se tím celková spokojenost a kondice pacientek pro prodělané léčbě karcinomu prsu. 

Dalším cílem projektu je zvýšení povědomí veřejnosti o nutnosti prevence karcinomu prsu u mladých dívek a žen (edukace samovyšetření prsu).
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Aliance žen s rakovinou prsu, o.p.s., projekt: Bellis - mladé ženy s rakovinou prsu