Martin Vrbovský: Dárcovská výzva pro projekt Vybavení a provoz dětského hospice Dům pro Julii

Každý kilometr se počítá!

vybíráme od 13.6.2020
4 500 Kč
vybráno 15 % z 30 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Po loňském nočním příjezdu jsem se rozhodl zařadit do kalendáře vyjížďku pro podporu Domu pro Julii na červen.

Moc jsem se teda nepoučil z loňska ani z předloňska, a už počtvrté mě napadl ten samý nesmysl... 

V sobotu 20.6.2020  Vyrazit cca 6.30 z Prahy, a se daleko dřív pred západem dorazit do Brna. Výzva ujet na kole 230km z Prahy do Brna se pro mě stává menší, ale pořád zůstává. Navíc je bonusem pro Dům pro Julii vysbírat částku na jejich projekt.
Můj parťák Dan Marek, který s nápadem před 4 lety přišel, nás tentokrát (snad) podpoří sladkou (hořkou) odměnou v cíli :) Podrobnosti o průběhu cesty budu publikovat na facebooku:

Doufám, že podobně jako vloni nezůstanu sám - držte nám palce, s vaší podporou se nám bude určitě šlapat mnohem jednodušeji. A pokud se připojíte i finančně, narostou křídla nejen nám, ale hlavně těm, kteří je potřebují mnohem víc. Díky :-).

Pomozte podpořit Dum pro Julii - ať už finančně, nebo připojením se k mé vyjížďce, a přispějme za každý ujetý km symbolickou částkou 5Kč :) 
Dům pro Julii, z. ú.
Děkujeme, že pomáháte Domu pro Julii. Lůžkový dětský hospic Dům pro Julii se aktuálně staví v Brně a jeho provoz plánujeme zahájit už v polovině roku 2024. Mezitím nezahálíme a od roku 2020 poskytujeme péči u nevyléčitelně nemocných dětí v jejich domácím prostředí. Rodiče si tak mohou odpočinout od každodenní nepřetržité péče a načerpat energii na další pečování. Začíná nová etapa. Vybavit a zprovoznit Dům pro Julii, včetně zajištění financí na mzdy pro náš multidisciplinární pečující tým. Abychom mohli rozšířit služby a počet rodin, kterým pomáháme. Váš dar je mimořádně důležitý. Spolu to dokážeme.
V České republice dosud chybí dětský lůžkový hospic. Společně s vámi, našimi dárci a podporovateli, podporujeme rodiny, které se ocitly ve vážné životní situaci a pečují o nevyléčitelně nemocné děti.

Ve spolupráci s městem Brnem stavíme dětský hospic Dům pro Julii. Místo, kde zkušení zdravotníci, pečovatelé, psycholog, duchovní, sociální pracovník a další poskytnou tu nejlepší možnou péči v těžkém období. Budeme nabízet péči odlehčovací pro dlouhodobě i krátkodobě pečující, včetně možnosti prožití terminálního stadia onemocnění. Bez ohledu na politickou příslušnost, na náboženství, na barvu pleti, pohlaví nebo stav konta. Jsme tu pro ty, kteří naši pomoc potřebují. 
 
Dům se již staví – aktuálně náš mobilní profesionální tým jezdí v Jihomoravském kraji k nemocným dětem domů. Přebírá kompletní péči za rodinu a umožňuje tak pečujícím si alespoň na chvíli odpočinout. Podpořte i Vy vznik dětského hospice. Děkujeme.

Více informací na www.dumprojulii.com

Moc děkujeme za podporu v dárcich.

Martin Vrbovský
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dům pro Julii, z. ú., projekt: Vybavení a provoz dětského hospice Dům pro Julii