Tatiana Novotná: Dárcovská výzva pro projekt Život se má žít až do konce

Narozeninový dárek pro Cestu domů

vybíráme od 4.5.2020
4 400 Kč
vybráno 88 % z 5 000 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Moji milí přátelé,
v květnu slavím narozeniny, ale všechno, co potřebuju, už mám.

Proto pokud byste mi rádi dali nějaký dárek, podpořte společně se mnou Cestu domů.

Každá koruna se počítá a mně udělá obrovskou radost, když společně přispějeme na něco, co má opravdu smysl.
Cesta domů poskytuje odbornou péči umírajícím a jejich blízkým, provozuje domácí hospic a poradnu pro nevyléčitelně nemocné a jejich rodiny.
Všechno si o nich můžete přečíst na webu https://www.cestadomu.cz/, dělají toho totiž mnohem víc, než tady dokážu vypsat.


Umřít musíme všichni. Cesta domů pomáhá lidem umřít dobře a důstojně.

Lidé z Cesty domů nám před několika lety pomáhali doprovodit babičku, všichni, od lékařů přes zdravotní sestry a bratry až po dobrovolníky z dobročinného obchodu, jsou naprosto úžasní, empatičtí a vědí, co dělají.

Smrt je ve společnosti pořád tabu a Cesta domů to pomáhá změnit. Je potřeba o smrti mluvit a přijmout ji jako součást života, i když je to sakra těžký.

Díky Cestě domů mohou lidé umírat doma mezi svými blízkými, skvělí lidé z Cesty domů vám pomůžou všechno zařídit a zjistit, co a jak, když někdo z vašich nejbližších dojde na konec svojí cesty.

Díky příspěvkům od lidí mohou každý den vyjíždět za těmi, kterým už nezbývá moc času, a pomoct jim ten zbylý čas prožít důstojně, pomáhají prakticky s péčí o nemocné, pomáhají psychicky pečujícím připravit se na všechno, co je čeká.

A já bych teď s vaší pomocí ráda pomohla jim, aby mohli dál dělat to, co dělají skvěle a co dřív nebo později můžeme potřebovat úplně všichni.

Mimochodem, Cesta domů má v Praze taky dva krásné dobročinné obchody (https://www.cestadomu.cz/obchody) se spoustou knížek, šperků, nádobí, oblečení a dalších věcí. Tak se tam někdy stavte a třeba jim i odneste to, co už nevyužijete, ale někdo si to ještě rád koupí.

Cesta domů, z.ú.
Snažíme se, aby byl život snesitelný a smysluplný i v posledních chvílích. Bez vás bychom to nedokázali. Splňte spolu s námi přání těžce nemocným lidem zemřít v klidu, důstojně a v blízkosti své rodiny. Vážíme si každého daru a projevené důvěry.
Zajišťujeme, aby děti a dospělí umírající v domácím prostředí měli dostupnou zdravotní péči a další potřebné služby. Každému, kdo se na nás obrátí, poskytneme informace potřebné k péči o nevyléčitelně nemocného. Na území hl. m. Prahy provozujeme už 20 let domácí hospic. Našim pacientům poskytujeme zdravotní služby 24 hodin denně 7 dní v týdnu a jejich blízkým podporu v každodenní péči.

Umožňujeme, aby člověk v posledních dnech a týdnech života mohl dožít důstojně, mít čas na své nejbližší, na rozloučení a mohl být doma, v prostředí, které má rád.

Můžete nám v tom pomoci. Bez individuálních i firemních dárců bychom se neobešli. Děkujeme!

Naše smečka z Prahy jeste jednou opozdene preje všechno nejkrásnější <3

Dárce

Je to tam :-) Opožděně pěkné narozeniny, Taci :-)

Makrela O.

Díky za to, že jste

Eliška Pudivítrová
200 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Cesta domů, z.ú., projekt: Život se má žít až do konce