Eva Colledani: Dárcovská výzva pro projekt Pomozte nám zůstat NESEHNUTÍ

Místo kytek ve váze radši zeleň ve městě

vybíráme od 21.9.2019
1 200 Kč
vybráno 24 % z 5 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jeden z týmů NESEHNUTÍ téměř přišel o finance. Přitom jejich práce je tak důležitá! Hlídají, aby v Brně byla zeleň, aby bylo město bylo přátelské k chodcům a cyklistům a aby se rozvíjelo udržitelně a moudře (https://www.moudramesta.cz/). 
Protože se mi přihodilo, že zase po roce mám narozeniny, mohli byste mít potřebu mi popřát nebo třeba i dát dárek. Na oslavy jsem moc asociální, z dortů mám migrény a dárky si umím koupit sama. Takže udělejte radost sobě, mě i naší planetě a přispějte na dobrou věc.

NESEHNUTÍ Brno
Náš v současné době jediný program, který se systematicky zabývá ochranou životního prostředí v Brně, se ocitá bez finančních prostředků. Pomozte nám zachovat ekologický rozměr našich aktivit, tedy základní stavební kámen NESEHNUTÍ.
Přesto, že reagujeme na řadu grantových výzev a snažíme se získat státní podporu, Ministerstvo životního prostředí ani jiné státní instituce nám již delší dobu neposkytly žádné finanční prostředky na rozvoj našich aktivit směřujících k ochraně životního prostředí v Brně. 

Bez zajištěného platu zaměstnankyň programu se nemůžeme naplno věnovat občanským kampaním, watchdogu přípravy důležitých strategických dokumentů města, poradenství místním iniciativám ani dalším systematickým aktivitám. Byli bychom neradi, kdyby NESEHNUTÍ bylo oslabeno natolik, že by již nemělo kapacity věnovat se ekologickým aktivitám.

Budeme vám proto moc vděčni, když nás podpoříte. Celkem v současné době sháníme finance v hodnotě alespoň 99 495 Kč. 

Děkujeme.
 


Všechno zelené <3

Lucie Čechovská
200 Kč

Stromy jsou nejlepší klimatizace <3

Hanka Chalupská
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
NESEHNUTÍ Brno, projekt: Pomozte nám zůstat NESEHNUTÍ