Martin Bittner: Dárcovská výzva pro projekt Diakonie Ostrava

Běhám pro Diakonii Ostrava

vybíráme od 2.8.2019
5 000 Kč
vybráno 45 % z 11 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jmenuji se Martin a od dětství rád běhám...
Jmenuji se Martin a od dětství rád běhám. Poslední asi 3 roky dávám přednost pravidelnému pobíhání po lesích, zvláště po tom Bělském. Kamarádi, kteří o této zálibě vědí, mi darovali k padesátinám startovné na lesní běžecký závod v Beskydech "BĚHEJ LESY - BÍLÁ" . Běh se uskutečnil 10. srpna 2019: https://behejlesy.cz/behej-lesy-vysledky/bila . Chci zároveň finančně podpořit pečovatelky Pečovatelské služby v rodinách Diakonie Ostrava, které se každý den naběhají mezi namáhavými pečovatelskými úkony u potřebných klientů v ostravských ulicích mnohem víc než moje maličkost po lesích. Takový příspěvek na masáže či jinou regeneraci by se jim jistě šiknul. Mně zatím postačí se po výkonu namazat oblíbenou kostivalovou mastí. Přátelé, kamarádi, sympatizanti máte tedy výjimečnou možnost podpořit pečovatelky ostravské Diakonie.   

Vážené dárkyně a Vážení dárci, děkuji za podporu, kterou využijí pečovatelky naší ostravské Pečovatelské služby v rodinách. S úctou a pozdravem Váš Martin


Hlásím, že jsem Výzvu splnil a bylo to fajné poběhání! S časem 1:16:24 jsem celkem spokojený - vybíhal jsem přímo z auta - cestu z Ostravy na Bílou jsem absolvoval v rekordním čase 185 min.:-).



..."dokola kolem já tu lítám...", že..

... večerní běhání to chmurku zahání, že...:-)

...poslední 3 dny na fyzickou i psychickou přípravu a pak od Zbojníka už jen "Biťasi utíkej!", že...:-)

Založení výzvy

Diakonie ČCE - středisko v Ostravě
Nabízíme sociální služby seniorům, osobám se zdravotním postižením, osobám v krizových situacích - ženám a maminkám s dětmi. Najdete nás v Ostravě a v Příboře. Jsme součástí celostátní sítě středisek a speciálních škol Diakonie ČCE (zal. 1989). Posláním ostravského střediska Diakonie ČCE je poskytovat sociální péči i podporu seniorům, osobám se zdravotním postižením, osobám v krizových situacích (ženám, dětem a matkám s dětmi). Klademe důraz na citlivý humánní přístup k člověku a zachování jeho důstojného života. Diakonie tvoří společenství, které v milosrdenství a s nadějí fortelně pomáhá potřebným. Potřebujeme k tomu Vaši podporu.

Mému oblíbenému středisku ❤️

Zdeňka Sobotová
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Diakonie ČCE - středisko v Ostravě, projekt: Diakonie Ostrava