Radka Soukalová: Dárcovská výzva pro projekt Komunita Archy Benediktus - OBĚD

Voda ... ať je zahradě i komunitě dobře

vybíráme od 10.1.2019
1 100 Kč
vybráno 1 % z 74 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V roce 2018 Benediktus oslavil 18té narozeniny. Ráda bych komunitě ARCHA Benediktus na Modletíně pomohla se speciálnímu dárku - dodatečně k té plnoletosti, svátkům vánočním i do novému roku....systém na využití srážkové vody. Za nebolavá záda nevytahané ruce a krásnou lahodnou ovozel ze zahrádky.
A v létě roku 2018 nebylo častokrát čím zalévat okurky, rajské, borůvky, maliny a další plody z naší zahrádky na Modletíně. Ráda bych tímto pomohla komunitě Benediktu k nádrži a trubkám a práci bagříka na vybudování systému na využití srážkové vody....a přidala následně ruku k dílu a osmahla si tváře na jarním slunku.... Chci vybrat celkem 74.000 Kč...máte-li bagřík či veeelkou nádobu či trubky, neposílejte peníze, dejte vědět a přijeďte k nám.  Máte-li ruce a v peněžence pár stovek, tak nám přispějte na narozeninovoježíškový dárek .. Máte-li ruce a chuť vzít krumpáč a lopatu do ruky a strávit tak pár dní, dejte vědět kdy a kdo. Oslava 18tých narozenin již byla a byla krásná, oslava adventu Vánoc a nového roku také, a také krásná... Když dorazíte, vodu zadržíme a pak to spolu oslavíme. Slavíme rádi a dobře. Úplně nádherná bude oslava zakopané nádrže a lahodných ředkviček. Miluju ředkvičky:o).
Benediktus z.s.
Benediktus je komunita kde společně žijí lidé s postižením s lidmi bez postižení. V komunitě jsme všichni povoláni k tomu, abychom spolupracovali, a spolupracujeme proto, že se máme vzájemně rádi. Respektujeme a ctíme to, že kráčíme stejným směrem. Každý má svůj dar, který se snaží rozvíjet, každý má svoji práci, v níž odkrývá svá nadání. Všichni lidé jsou si rovni z hlediska jejich hodnoty, důstojnosti a potřebnosti pro společnost.


Dovolíte si nám darovat každý měsíc jeden oběd?
Dříve jsme potřebovali dofinancovat cca 500.000 Kč /rok...nyní pro nás potřebujeme získat 800.000 Kč/rok. 
Pomůžete nám? Zapojíte se ke skupině přátel, kteří se s námi jednou za měsíc rozdělí o svou hojnost a podarují nám hodnotu surovin na náš společný oběd ...  jste to Vy? Pomůžete nám ? Můžete si dovolit nám posílat měsíčně 600 Kč?  Nebo jednorázově i jinou částku, abychom mohli udělat velký nákup?

Zasláním daru se stáváte naší součástí a měníte životy lidí s postižením k lepšímu.
Váš dar napomůže pokrýt provozní náklady (teplo, jídlo, pití, hygienické pomůcky atd). 

Dobrou chuť a děkujeme.

Všechno, co děláme, má smysl jen tehdy, když je to pro lásku a přátelství. 

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Benediktus z.s., projekt: Komunita Archy Benediktus - OBĚD