Simona Babčáková: Dárcovská výzva pro projekt POMOZTE A DARUJTE HODINY OSOBNÍ ASISTENCE

Velká šance rozdělit se o přebytky: slavím narozeniny s Asistencí!

vybíráme od 31.1.2018
830 Kč
vybráno 3 % z 33 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letos slavím narozeniny pro Asistenci a těším se na všechnu vaší štědrost. Máme společně velké štěstí na to, kde žijeme i na materiální dostatek v naší části světa. Nejlepším výrazem díků je se o své přebytky rozdělit a darovat tam, kde je to potřebné a kde to má smysl. 

Asistence posílá pomoc k lidem, kteří ji opravdu potřebují. Každá hodina lidské pomoci, každá hodina osobní asistence je důležitá.
Žijeme v takové hojnosti a dostatku, že už neřešíme pouhé přežití a máme kapacitu věnovat se zušlechťování lidství a toto je pro mě jeden ze způsobů. Ziskem je obohacení zkušenosti života pro všechny zúčastněné. Pro asistenty vědomí pokory a vděku za možnosti, jaké ve svém životě mají a zvýšení motivace si svůj život aktivně vytvářet a ne jen pasivně čekat ,,co život přinese" a pro klienty je to možnost sociálního kontaktu a prožívání života ve větším spektru zážitků, možnost cítit se jako důstojná lidská bytost. A to není málo.
Asistence, o.p.s.
V České republice přibývá lidí s postižením, kteří odmítají žít v ústavech. Osobní asistence je nejlevnější způsob, jak jim umožnit žít samostatně a svobodně. Pomozte a darujte hodiny osobní asistence ještě dnes!
Zapojte se i Vy! Každá darovaná hodina osobní asistence má smysl! Děkujeme!
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Asistence, o.p.s., projekt: POMOZTE A DARUJTE HODINY OSOBNÍ ASISTENCE