Tomáš Formánek: Dárcovská výzva pro projekt Vzdělávací program MŮŽEŠ PODNIKAT

Narozeninová podpora spolku Můžeš podnikat

vybíráme od 30.10.2017
6 000 Kč
vybráno 30 % z 20 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Tohle hnutí podporuje mladé lidi, aby začali věřit svým snům a vybudovali vlastní firmy. Vzniknou tak nová pracovní místa, nové nápady a dost možná i patenty. Děláme to už 5 let a od samotného začátku jsme se zřekli jakýchkoliv dotací. A tak mě teď napadlo, když mám ty narozeniny, že spolku Můžeš podnikat pomohu ještě více.
Prosím své kamarády a známé, současné i budoucí podnikatele a všechny další o malou podporu. Výslednou částku navýším o 50 %. Díky.
MŮŽEŠ PODNIKAT, spolek
Inspirujeme studenty k podnikavosti, protože podnikaví lidé posouvají společnost kupředu. Učíme příběhy podnikatelů, odborníků z praxe, kteří pomáhají studentům v jejich rozvoji a rozvoji jejich projektů. Jsme neformální vzdělávací program #muzespodnikat a spolupracujeme s učiteli, kteří program snadno začleňují do výuky.
Naším cílem je inspirovat studenty k podnikavosti a podpořit je na jejich cestě k samostatnosti a nezávislosti. Učíme kompetence 21. století.
Chceme, aby mladí lidé byli aktivní a sebevědomí, aby ve svém životě realizovali své plány a sny, a měnili tak naši společnost k lepšímu. Jezdíme do škol a inspirujeme studenty svými podnikatelskými příběhy. Vzdělávací program MŮŽEŠ PODNIKAT realizujeme v celém Česku.


Od roku 2012, kdy program vznikl, prošlo semináři 60 000 studentů. Spolupracujeme s 350 partnerskými středními školami, 200  podnikateli a ročně semináři projde téměř 10 000 studentů.


Drzim palce.

Lubor Nosek
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
MŮŽEŠ PODNIKAT, spolek, projekt: Vzdělávací program MŮŽEŠ PODNIKAT