Jonáš Němec: Dárcovská výzva pro projekt Dobrovolnictví

Jonáš putuje pro dobrovolníky

vybíráme od 12.7.2017
33 200 Kč
vybráno 111 % z 30 000 Kč

přispělo

64 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj,
to jsem já, Jonáš a rád někam chodím.
Rozhodl jsme se, že letos své narozeniny oslavím trochu jinak. Vyrazím tedy v den svého narození 20. července a budu putovat do Santiaga de Compostela. Mám v plánu ujít asi 700 kilometrů. Touto cestou bych rád podpořil dobrovolnictví v organizaci Statek Vlčkovice, o.p.s.
Já se rozhodl, že půjdu po trase Camino del Norte. Trasu vidíte na obrázku.
Touto cestou bych tedy rád vybral peníze, které by sloužili na pokrytí nákladů spojených s dobrovolnictvím v naší organizaci Statek Vlčkovice, o.p.s.
Sám si hradím cestu a další náklady, vybírám tedy peníze, které nepoužiji a všechny odešlu do organizace.
Více o tom co děláme v této organizaci se dozvíte na našich stránkách nebo facebooku.

Abyste byli v obraze, kde právě jsem či co právě dělám, tak využívejte facebookové stránky této výzvy, kde se mnou můžete i komunikovat. Tuto stránku prosím šiřte, sdílejte a propagujte do světa, ať se nám podaří vybrat cílenou částku. Za to Vám patří velký dík.

Zde naleznete odměny za vaše příspěvky. Děkuji.

  • 250 kč - Tímto příspěvkem ZÍSKÁVÁTE VOUCHER na pivo nebo kávu na našem letním Vlčkovice festu 2018 na jednom z našich barů.
  • 1000 kč - Získáváte DVĚ VSTUPENKY NA ZIMNÍ VLČKOVICE FEST 2018, který proběhne v Praze a k tomu navíc rezervované místo v přední řadě při promítání fotek a zážitků z mé cesty po mém návratu. Tento promítací večírek proběhne v druhé půlce září.
  • 5000 kč - Za přispění touto částkou získáváte DVĚ VSTUPENKY NA LETNÍ VLČKOVICE FEST 2018 a k tomu navíc V.I.P. prohlídku areálu s naším koordinátorem dobrovolníků. Snad bude vtipná a pestrá a hlavně Vás provede po areálu, kam se běžný účastník nedostane. Třeba i do sklepa vodní tvrze z 15 století, či staré sýpky, která je také v areálu.
  • 10 000 kč - Pokud se rozhodnete mou cestu a tím i dobrovolnictví v naší organizaci podpořit touto částkou, získáte unikátní VEČEŘI S KOORDINÁTOREM. Jedná se o večeři v restauraci, kde já Jonáš a přispěvatel, který se sebou může vzít ještě jednu osobu, stráví příjemný večer s večeří a vyprávěním o cestě a o tom, co jsem tam všechno zažil, ale také se dozvíte třeba podrobněji o naší organizaci či se zeptáte na co budete chtít.
Statek Vlčkovice, o.p.s.
Podpořte dobrovolníky Statek Vlčkovice, o.p.s. www.statekvlckovice.cz
Dobrovolnictví je stěžejní aktivitou naší společnosti. Jen díky úsilí našich dobrovolníků jsme schopni realizovat ostatní naše sociální a kulturní projekty. Podpořte naše dobrovolníky tím, že jim přispějete na provoz brigád a vybavení jejich zázemí na statku.

Hned bych taky vyrazil...

Tomáš Otáhal
250 Kč

Už tam budeš! Myslíme na Tebe!

Lenka Španihelová
500 Kč

Díky za sdílení Tvé pouti Jonáši :)

Jarka Ponikelská

Statek Vlčkovice dělá mnoho dobrých věcí a je důležité, aby lidi z něj věděli, že je jejich dřina vidět a hlavně že má smysl. Jonáš na to upozorňuje náročnou cestou do Santiaga de Compostela, tak co je proti tomu nějaké přispění z pohodlí domova. ;)

Jana Kalendovská

Zpomal, jdeš moc rychle!

Ondřej a Zdenka Veselí
500 Kč

Dojdi v pořádku do cíle.

Simona Koukalová
500 Kč

Tak v září nashledanou. :-)

Farma Mysletice
5 000 Kč

Šťastnou cestu a pevný podrážky! Dobrá věc a dobří lidé. Ať se daří

Radim Kvasnica
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Statek Vlčkovice, o.p.s., projekt: Dobrovolnictví