Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú.


Zvířata

Druhá šance pro fenku Jill

Jill má vrozenou vadu kyčlí a kňučí v bolestech o pomoc. Fenečka našla svojí vysvěnou rodinu, ale i přes to její trápení neskončilo. Nyní musí podstoupit veterinární zákroky v celkové částce 89 000 Kč.

vybíráme od 7.5.2024

Pomoz fence Jill ukončit její trápení

19 400 Kč
vybráno 22 % z 89 000 Kč

zbývá

97 dní

přispělo

22 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Fenečka pitbulla, zachráněná ze strašlivého prostředí množírny, která si prošla nehezkou minulostí, konečně našla svojí milující rodinu, která ji nesmírně miluje, ale i to její trápení neukončilo. I přesto, že předchozí krevní testy nevykazovali žádné známky nemoci, u Jill se objevila vrozená vada kyčlí a postižení štítné žlázy. . Nedávno se jí přetrhl úpon u jedné z kyčlí, měla velké bolesti a musí užívat vysoké dávky analgetik.

7.5 jde na  na operaci prvního kloubu a za dva měsíce druhého. V případě, že by nešla na operaci, hrozí jí, že už nebude nikdy chodit a tím pádem by ji museli buď amputovat obě zadní nožičky nebo v horším případě by podlehla eutanázii. To však ani my ani její současná rodina nedopustíme, avšak potřebujeme vaší pomoc.

Veškeré náklady se vyšplhali na 89 000 Kč, což je mimo finanční možnosti celé rodiny okamžitě uhradit a ani my nemáme takové finanční prostředky. Potřebujeme vás, pomozte nám ji dát další šanci na spokojený život.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ještě jednou od Gábinky pro Jill, aby měla zdravé nožičky

Štěpánka Toužimská
1 000 Kč

Od Žutíčka❤️

Zdena Rubešová
2 000 Kč

Jill, držíme palce! Brzy se uzdrav.
Tvá kolegyně z Bosny Gábi a její páníčci .

Dárce