ARCHA základní škola a mateřská škola při Církvi československé husitské


Děti, mládež, rodina

Společně do Anglie

A tak už i naše škola pojede do Anglie jako hodně škol. Naše touha jet se všemi do Anglie, všichni spolu udělat fotky a vzpomínky a pak se o ně s vámi podělit. Avšak je tu problém. Někteří naši spolužáci a spolužačky nemají takové možnosti, ne každý může dát dohromady plnou částku na cestu i na vstupy. Ale nechceme v tom nikoho nechat. Chceme umožnit všem prožít kouzlo Anglie. Držíme při sobě a proto jsme vymysleli projekt “Společně do Anglie”, kde mohou přispět nejen rodiče, ale i právě ostatní.

vybíráme od 17.12.2023
3 250 Kč

přispělo

6 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Nicméně bych naši školu i tak ráda krátce představila. Je to neobyčejná škola, ve které jsou velmi nadané děti s úžasnými schopnostmi. Chodí jich sem celkem 90. Archa je nedaleko odsud v Petroupimi. 

V červnu bychom moc rádi vyrazili se školou do Anglie. Naše touha je jet společně, udělat fotky a vzpomínky.
Avšak je tu problém. Ne všichni spolužáci mají takové možnosti, ne každý může dát dohromady plnou částku na cestu i na vstupy. Ale nechceme v tom nikoho nechat. Chceme umožnit všem prožít kouzlo Anglie.
Držíme při sobě a proto jsme vymysleli projekt “Společně do Anglie”, kde mohou přispět nejen rodiče, ale právě i ostatní. V projektu nejde jen o to sehnat potřebnou 
částku, ale také o rozvinutí našich organizačních, komunikačních a dalších schopností. Na projektu pracují převážně dětí z druhého stupně.

Pojďme spojit všechny naše kouzelné síly a tím společně umožnit všem prožít kouzlo Anglie.

Více informací o projektu najdete na stránkách http://spolecnedoanglie.cz/ případně kdybyste chtěli přispět.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se výlet do Anglie všem líbí a přivezte si krásné vzpomínky! <3

Hana Lhotová
650 Kč

Vzhůru do Anglie!

Jiří Richter
300 Kč