Život bez krutosti, z.s.


Filantropie a dobrovolnictví Zvířata

HLEDÁME NOVÉ ZVÍŘOMIL(k)Y - daruj drobák denně

Staň se zvířomilem, kterého svět potřebuje. Daruj drobák denně - zachraňuj zvířecí životy a umožni dětem setkávání se zvířaty.

vybíráme od 28.10.2023

Buď zvířomil, kterého zvířata potřebují!

Bez tebe to nedáme! Buď součástí smečky ze statku!

přispělo

28 lidí
zabezpečeno Darujme.cz
                                        JSME ZVÍŘOMILOVÉ, PŘIPOJ SE K NÁM !
* ZACHRAŇUJ ZVÍŘECÍ ŽIVOTY -  díky tvému pravidelnému daru mohou zachráněná zvířata prožít pohodový život v bezpečí a pohodě. Navíc při jistotě prostředků je možné navyšovat kapacitu zachráněných zvířat, která je momentálně naplněna.
*UMOŽNI DĚTEM SETKÁVAT SE SE ZVÍŘATY - díky tvému pravidelnému daru mohou se zvířaty trávit čas všechny děti bez rozdílu. Představ si tu radost a údiv v dětských očích, když vidí obrovského 400kg prasáka Kvída, nebo si mohou pomazlit slepičku.
Útočiště pro zvířata -  Život bez krutosti na statku funguje už sedm let, za tu dobu jsme se postarali o několik stovek zvířat všech možných druhů, od potkanů, přes morčata, králíky, přes slepice, kachny, husy, kočky, psy, po ovce, kozy, prasata. Největší výzva bylo poskytnout dočasnou péči Emu Pepovi, ke kterému jsem se ze začátku bála byť jen přiblížit.
 
Staráme se momentálně o téměř 150 zvířat, která byla zachráněna z nevhodných podmínek, byla týraná, nebo jim hrozila smrt. Seznamujeme s nimi širokou veřejnost -  děláme edukační prohlídky nejen pro dětské kolektivy, teambuildingy, veřejné brigády apod. Abychom ale mohli v klidu pokračovat, potřebujeme i tvojí podporu !

Na statku je po letošním létě o 35 zvířat víc, to znamená, že zvířecí smečka v útočišti se blíží 150 hlavám. Tyhle dvě číslovky jak kdyby mě pronásledovali. Hledáme totiž právě minimálně 35 nových zvířomilů/zvířomilek, kteří si nastaví pravidelný příkaz na 50Kč denně , nebo 350 zvířomilů/zvířomilek, kteří darují denně 5Kč, tzn. 150 Kč měsíčně. Jasně, jedná se o drobák denně, proto je samozřejmě možnost přispívat i 10, nebo 20 Kč denně. Pomůžeš nám s tím, prosím?

Statek je bezpečný prostor nejen pro zvířata, ale rádi spolupracujeme i s lidmi. Vzhledem k tomu, že u nás často vítáme kolektivy ze všech možných sfér, tak na statku není pevné vstupné. Přijde nám nefér znemožňovat např. dětem ze sociálně znevýhodněného prostředí kontakt se zvířaty. Cítíme to tak, že nemůžeme zachránit tisíce zvířat, ale můžeme je seznámit s tisícemi lidí. A přesně to děláme. Přijeď se taky podívat.

Buď součástí té lidské části smečky! Daruj drobák denně a zachraňuj s námi zvířecí životy.


Víc se o nás můžeš dozvědět na https://www.zivotbezkrutosti.cz/
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jste skvělí. Díky za péči o zvířátka.
zdraví Beata

Dárce
1 500 Kč

Každoročně pořádám vánoční akci pro přátelé a blízké, kdy vybírám na zvířecí útulky,
Letos jsem vybrala vás :)
Krásné Vánoce

Lucie Hemrová
2 500 Kč

Rád budu přispívat 😉✌️

Pavel Skřivánek
150 Kč

Pro potkánky :)

Ivana Brzobohatá
1 000 Kč

❤️

Daniela H
192 Kč

Děkuju za Vaši energii a čas, které věnujete zvířatům a dáváte jim to, co jim patří. Svobodu a lásku 🙏🏽❤️

Lucie Marková
50 Kč