Azylový dům pro ženy a matky s dětmi o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Hledá se 100 Hrdinů dětských snů

Pokud ani vám nejsou dětské osudy lhostejné, zapojte se do naší kampaně a staňte se Hrdinou dětských snů. Naším posláním je pomáhat maminkám s dětmi, které se ocitly v těžké životní situaci. Náš Azylový dům pro ženy a matky s dětmi o.p.s. ve Vsetíně jim poskytuje bezpečné a klidné místo, kde mohou najít útočiště, a podporu, kterou potřebují k tomu, aby mohly žít lepší život. Děkujeme, dáváte dětem šanci na lepší život.

vybíráme od 23.9.2023

Hledá se 100 Hrdinů dětských snů

Naše kampaň má za cíl podpořit znevýhodněné děti, kterým život nepřipravil zrovna příznivý start do života. Staňte se pravidelným finančním dárcem. Díky vaší podpoře jim můžeme společně pomoci. Každý si zaslouží bezpečné dětství. Děkujeme, že dáváte dětem šanci na lepší život.
0 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Každý si zaslouží bezpečné dětství. Proto jsme spustili kampaň Hledáme 100 hrdinů dětských snů, která si klade za cíl získat 100 dobrovolných pravidelných finančních dárců pro podporu dětí, kterým život nepřipravil zrovna příznivý start do života.Váš příspěvek nám pomůže zajistit základní potřeby rodinám v nouzi, jako je jídlo, oblečení, školní pomůcky nebo pomoc a asistenci s péčí o děti. 

Navštivte stránku 100hrdinu.cz, kde najdete všechny potřebné informace, včetně jednoduché registrace. Pravidelná částka je čistě na vás, ale dětské sny je samozřejmě možné podpořit i jednorázovými dary. Přidejte se k iniciativě i vy a staňte se Hrdinou dětských snů. Akce probíhá do konce roku 2023.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu