Tosara, z.s.


Děti, mládež, rodina

Tosara slaví 18

Tosara letos slaví 18. narozeniny! Zveme vás, abyste je oslavili s námi, protože opravdu je na co si přiťuknout. Přijďte na naši narozeninovou párty, vzpomínejte s námi, anebo podpořte naše budoucí fungování, protože pro nás to osmnáctkou nekončí!

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
18 let, přesně tak dlouho pomáháme dětem ze znevýhodněného prostředí a jejich rodičům. Za tu dobu jsme ušli velký kus cesty, podpořili stovky rodin, leccos ovlivnili ve veřejném prostoru, profesionalizovali naše vnitřní fungování. Taky se postupně rozrůstáme co do služeb, množství klientů a zaměstnanců, od loňského roku máme už dvě pobočky. 
Toho všeho bychom jen těžko docílili, nebýt vás, našich dárců, podporovatelů, spolupracovníků i inspirátorů. A budeme šťastní, když s námi nadále zůstanete.
Chcete-li nás podpořit do dalších let finančně, můžete tady na Darujme vybírat z částek, které ladí s naším novým věkem, nebo přispět libovolný příspěvek.
A pokud by vás zajímalo, jaký dárek nás potěší nejvíc, tak je to pravidelný příkaz na libovolnou částku. Třeba symbolicky na 18 měsíců. Kontinuita je totiž pro nás a naše klienty stěžejní. :)
Děkujeme!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Diky za to vase nadseni!

Tomas Pokorny