Cyril Mooney Education, z.s.


Pomoc Ukrajině Zdraví

Pomozte zraněným dětem v nemocnici Ochmatdyt

Váš příspěvek pomůže tisícům ukrajinských chlapců a dívek, kteří se zotavují z válečných zranění v nemocnici Ochmatdyt v Kyjevě. Tato největší dětská nemocnice na Ukrajině potřebuje psychologickou a diagnostickou metodu WISC-IV, která se používá pro kvalitnější individuální psychologickou rehabilitaci zraněných a léčených dětí. Cena licence pro neomezené použití je 62 400Kč. Dobrovolníci a děti v mostecké ubytovně Domino, pro které naše organizace připravuje volnočasové kroužky Naproti pořádá sbírku na pomoc těmto dětem. (English bellow)

vybíráme od 31.5.2023

Cílová částka: 62,400 Kč

3 421 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Váš příspěvek pomůže tisícům ukrajinských chlapců a dívek, kteří se zotavují z válečných zranění v nemocnici Ochmatdyt v Kyjevě. Tato největší dětská nemocnice na Ukrajině potřebuje psychologickou a diagnostickou metodu WISC-IV, která se používá pro kvalitnější individuální psychologickou rehabilitaci zraněných a léčených dětí.

Cena licence pro neomezené použití je 62 400Kč.
Dobrovolníci a děti v mostecké ubytovně Domino, pro které naše organizace připravuje volnočasové kroužky Naproti, pořádá sbírku na pomoc těmto dětem. Psychologickou diagnostickou metodu WISC-IV budou využívat specialisté v Centru léčebně-psychologické a sociálně-rehabilitační pomoci. Metoda je nyní využívána v nemocnicích a organizacích ve světě, včetně Evropy. Licence bude udělena na neomezenou dobu a užití.

O nemocnici:
Nemocnice Ochmatdyt má více než 50 oddělení a jednotek a ročně přijme až 20 000 dětí z celé Ukrajiny. Některá oddělení jsou jediná pro celou republiku, zejména Centrum léčebně-psychologické a sociálně-rehabilitační pomoci.

https://kyivindependent.com/ukraines-biggest-childrens-hospital-treats-people-wounded-by-russians/
https://www.insider.com/inside-ukraines-largest-childrens-hospital-amid-russias-invasion-2022-3#the-hospitals-basement-was-built-to-withstand-wartime-attacks-5

Děkujeme!

IN ENGLISH

Your contribution will help thousands of Ukrainian boys and girls recovering from war injuries at the Ochmatdyt Hospital in Kyiv. This largest children's hospital in Ukraine needs the WISC-IV psychological and diagnostic method, which is used for higher quality individual psychological rehabilitation of injured and treated children. The tool is currently used by hospitals and organizations in different countries of the world, including European ones. This licence will be given for the unlimited use and permanently.

The price of a license for unlimited use is CZK 62,400 (2667 eur).
Volunteers and children in the Domino hotel in Most, for whom our organization prepares free afternoon workshops, organizes a fundraiser to help these children. The psychological diagnostic method WISC-IV will be used by specialists in the Center of psychological and social rehabilitation help in the hospital.

About the hospital:
Ochmatdyt Hospital has more than 50 wards and units and annually receives up to 20,000 children from all over Ukraine. Some departments are the only ones for the entire republic, especially the Center for Treatment-Psychological and Social-Rehabilitative Assistance.

https://kyivindependent.com/ukraines-biggest-childrens-hospital-treats-people-wounded-by-russians/
https://www.insider.com/inside-ukraines-largest-childrens-hospital-amid-russias-invasion-2022-3#the-hospitals-basement-was-built-to-withstand-wartime-attacks-5

Thank you!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu