Farma Naděje z.s.


Kultura, umění a historie Rozvojová spolupráce

Workshop Lucidního snění na Farmě Naděje

Čtyřdenní zážitkový pobyt zaměřený na rozvoj toho nejlepšího ze snové terapie a lucidního snění se bude konat u nás na Farmě Naděje od středy do soboty 2-5. srpna 2023. Pobyt je vhodný pro úplné začátečníky i pokročilé snílky.

LUCIDNÍ SNĚNÍ

Lucidní snění je moje taková trošku srdeční záležitost a tak jsem se rozhodla oslovit Honzu, zda by u nás na farmě nechtěl uspořádat workshop, protože nejlépe se na lucidní snění trénuje někde v přírodě a klidu, s lidmi na stejné vlně, pak to jde samo. Měla jsem velkou radost, když souhlasil a tak jsme vybrali termín začátkem srpna od středy do soboty (02.08. - 05.08.20023). Tak pokud vás tahle tématika zajímá, pojďte do toho s námi.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Na co se můžete těšit? 

Den první - Snový tvůrce  
Naučíte se zapisovat si sny způsobem, který odemkne Váš přístup k  nekonečným možnostem podvědomí. Společně vytvoříme a zakotvíme snové mentální nastavení, díky kterému se  významně zlepší Váš spánek a budete se každý večer těšit na vstup do  světa snů. Využijete skupinové energie a otevřete nekonečný potenciál snění díky  velmi mocným afirmacím. Dostanete pod kůži základní techniky lucidního snění, které si v rámci Vašeho rituálu před usnutím rovnou vyzkoušíte. 

Den druhý - Snová terapie  
Jak funguje snová terapie v praxi? Jaké jsou základy snové terapie? Hojení emočních ran jako nejúžasnější přínos světa snů. Poznáte, jak hojit emoční rány a odemykat dosud nepoznané možnosti potenciálu. Na základě snového sebe-koučinku naprogramujete svou mysl k tomu, ať Vám  ve světě snů pomáhá přesně s tím, co chcete a potřebujete. 

Den třetí - lucidní snění  
Během tohoto dne prožijete a naučíte se...    
1) Sebe-hypnózu - mocnou techniku pro to, aby se afirmace a principy  auto sugesce dostaly mnohem hlouběji do Vašeho podvědomí, a z něj  následně vytvářely nádherný probuzený život.    
2) Body scan - nejúčinnější techniku pro přímý vstup do lucidního snění.    
3) Meditaci lásky a vděčnosti - tento den budeme probírat důležitost pocitů a naučíte se tu nejmocnější  techniku, která každému umožní přenášet do světa snů přesně ta témata,  která potřebuje (tato technika je v současné době dostupná pouze členům  lucidní akademie). 
Den čtvrtý - Snová poradna a další principy  
Podíváme se (nejen) na Vaše snové prožitky a provedeme vizualizace, díky  kterým se budou Vaše možnosti snové terapie a lucidního snění. Když uvidíte tvorbu vizualizací v praxi na reálných snech, bude pro Vás  velmi snadné využívat tuto fantastickou techniku po celý život. Bude také čas na další techniky, které se nestihnou probrat v  předchozích dnech.    

Pro koho je pobyt určen?  
Pro každého, kdo chce odemknout zázračné možnosti snového světa. Pro úplné začátečníky i pro pokročilé snílky. Není vhodný pro lidi, kteří mají pocit, že se jim vůbec žádné sny nezdají. V tomto případě doporučuji lucidní akademii, kde je na trénink schopnosti vybavování snů kladen velký důraz. 
Celý pobyt bude hodně o prožitku. Budete meditovat, vizualizovat a  pracovat s otázkami. Všechny aktivity budou dobrovolné. Pokud se něčeho nebudete chtít účastnit, všichni to budou plně respektovat.  

Celou akci Vás bude provázet Jan Skryja, který je autorem lucidní akademie, společně s Jaroslavem Duškem vytvořil knihu Tentokrát o magii snů vycházející z úžasné Duše K o lucidním snění, byl také hostem Frekvence 1, U  kulatého stolu, TV Nova (Magazín Víkend) a celé řady podcastů. 

Jan je  autorem deníku Snílek a soukromého podcastu Hrdina dne a noci.
Strava a ubytování  
Po celou dobu vám bude rostlinně a moc chutně vařit a péct Malvína, která na farmě žila přes dva roky. Budete obklopeni zvířaty a zelení. Je tu nádherná atmosféra a všude kolem jsou lesy, kam můžete na výlet. Představíme vám příběh farmy a zvířat. Všechny si budete moci pomazlit a nakrmit. 
Máme tu přenádherné východy slunce a dechberoucí západy, tak se máte na co těšit. Tím, že jsme začali farmu budovat před 6 lety na  bývalém řepkovém poli, je tu stále práce nad hlavu, ale teplá sprcha a  kuchyňka je v domku, kde budete mít zázemí. Podkroví je dost velké pro několik nocležníků, ale také jsou tu chatičky a týpíčka. 
Máme tu také 6 metrovou pyramidu, kde můžete meditovat a ti odvážní zkusit i přespat. Za nás toto místo vaše sny jen umocní. Také máme stylovou a prostornou áčkovou dvojkadibudku, ze které uslyšíte zpěv ptáčků a bučení kraviček. Vše je v zeleni obklopené nově vysázenými stromky a keři.
Sebou pouze spacáky a ručníky, vše ostatní zajištěno.  
Cena workshopu se vším všudy
Spaní v teepee na matraci( 2 velka typicka po 5-6 lidech) - 5000,- včetně programu, jídla + pití, ubytování.  
Spaní v podkroví na matraci (v domku je velké podkroví pro 5-6 lidí) - 5500,- včetně programu, jídla + pití, ubytování.  
Spaní v chatičkách na posteli (chatičky jsou 4 a spaní v nich je po 2) - 6000,- včetně programu, jídla + pití, ubytování.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu