Tlapro z. s.


Osvěta a poskytování informací Zvířata

Společně za lepší život pro zvířata bez domova

🙏 Chceme, aby se společnost ke všem zvířatům 🐱🐶 začala chovat s úctou a respektem! To je náš hlavní cíl 💪. Víme, že to bude těžké. Hodně těžké a bude to trvat roky, ne-li desetiletí 🙈. Ale musíme to zkusit! Pro zvířata! Sbírka je zaměřena především na problematiku opuštěných koček v ČR.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Postavte se za lepší život pro zvířata ještě dnes!



✅ Čím dál víc vnímáme, jak je světová a vzdělávací činnost potřebná.
Řešení problému je určitě důležité, mluvíme tady o živých bytostech a není možné je nechat napospas osudu. Tyto čisté duše si sami neumí pomoci a jsou odkázány na naši péči. Ale pokud nezačneme řešit příčinu tohoto problému, tak se situace kterou u nás v ČR máme, bude do nekonečna opakovat 😥.


Na každou zachráněnou a umístěnou kočičku přibudou nejméně dvě další. Spolky praskají ve švech, vyhlašují stop stavy a lidé, kteří se této bohulibé činnosti věnují jsou na pokraji sil. Nejen finančních, ale i fyzických a duševních 😓.


❌ Dokud kastrace bude považována za sprosté slovo, dokud se najdou jedinci, kteří se nechtěných koťat zbavují topením a nebo zvířata vyhazují jako odpad, tak tato situace nebude mít konce.


🙏 Chceme, aby se společnost ke všem zvířatům 🐱🐶🐮🐷🐨🦊🐴 začala chovat s úctou a respektem! To je náš hlavní cíl 💪. A ano, víme, že to bude těžké. Hodně těžké a bude to trvat roky, ne-li desetiletí 🙈. Ale kdo nic nezkusí...


✊ Držte nám tedy palce a pokud s touhle myšlenkou souzníte, budeme vám velice vděční za finanční podporu ❤️, protože bez peněz ani kočka nepřede...

Vybrané finanční prostředky budou použity na zajištění kampaně, chod webu, propagaci na sociálních sítích, ale také na organizování besed a veřejných akcí, kde se můžeme s lidmi setkávat osobně a informovat veřejnost o této problematice. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za to, co děláte <3

Alice Pospíchalová
1 000 Kč

Alice, moc Vám děkujeme za milá slova ♥

Tlapro z. s.