Děti patří domů, z. s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpora provozu Děti patří domů

Poskytujeme podporu dětem a rodinám pěstounů a osvojitelů, dětem v dětských domovech. O naší práci se dozvíte na www.detipatridomu.cz. I my při práci svítíme, topíme, tankujeme a potřebujeme zaplatit stravenky. Proto výzva na podporu aktivit. Děkujeme. Touto podporou nám pomůžete v našem provozu pokrýt část režijních nákladů.

vybíráme od 6.3.2023

Podpora aktivit Děti patří domů, z. s.

Poskytujeme podporu dětem a rodinám pěstounů a osvojitelů, dětem v dětských domovech. O naší práci se dozvíte na www.detipatridomu.cz. I my při práci svítíme, topíme, tankujeme a potřebujeme zaplatit pracovníkům mzdu.
12 700 Kč

přispělo

6 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Poskytujeme podporu dětem a rodinám pěstounů a osvojitelů, dětem v dětských domovech. O naší práci se dozvíte na www.detipatridomu.cz.

  • I my při práci svítíme, topíme, tankujeme a potřebujeme zaplatit pracovníkům mzdu. 
Váš dar nám pomůže pokračovat v dlouhodobých aktivitách, na které je krátký i státní příspěvek na provázení pěstounských rodin, a přitom jde o potřebné a vyhledávané služby pro znevýhodněné děti.

Dosud jsme ze státního příspěvku pokryli cca. 70% našich nákladů na provázení pěstounských rodin a díky grantům a dlouhodobým podporovatelům, kteří nám chybějících 30% poskytují,  jsme tento pilíř naší práce udrželi na vysoké úrovni. Nově nastavené ceny za energie, PHM, potraviny, navýšené sazby za objednané služby a pokulhávající příspěvek, to vše naši práci komplikuje. Proto hledáme vedle úsporných opatření uvnitř organizace také nové dlouhodobé podporovatele i jednorázové dobroděje.

  • Jsme zodpovědní hospodáři. Od roku 2017 jsme držiteli značky "Prověřená veřejně prospěšná organizace". 
  • Prošli jsme přísným hodnocením a získali 3. místo v soutěži Neziskovka roku 2022. 
  • Děláme vše pro to, aby naše hospodaření bylo správné a důvěryhodné. 
  • Se svými dárci a donátory jsme v kontaktu a vždy s nimi sdílíme, na jaké účely jsme dar použili. 
Co děláme? Poslechněte si video z uvedené soutěže:
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu