Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Děti, mládež, rodina

Divadlo s maňásky a dětskou dílničkou

Divadlo pro děti a následnou tvořivou dílničkou bude v prostorách rodinného centra Krteček (tudíž bez nákladu navíc na pronájem jiných prostor) jako komunitní akce pro rodiny. V zimních měsících jsou divadélka a další aktivity rodiči vyhledávané, sobotní dopoledne mohou využít i tatínkové ke společnému trávení volného času a kulturního zážitku s dětmi. Termín divadélka je 18.února 2023 od 9:30 hodin. Je to zároveň skvělá příležitost pro sousedské setkávání rodin.

vybíráme od 2.2.2023

Buďte štědří pro dobrou věc.

Váš dar znamená pro maminky dobrovolnice z rodinného centra velikou podporu v jejich nadšení pro věc. Děkujeme.
5 000 Kč
vybráno 100 % z 5 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dětem nabídneme vytvořit si kladný vztah k divadlu a zábavnou formou předáme  poučení prostřednictvím zvířecích příběhů Ezopových bajek v podání maňásků Divadla KAKÁ. V bajkách budou dětem ukázány špatné a dobré vlastnosti a představení doprovodí živá hudba (klávesy) a zpěv.
Při malé tvořivé dílně si shrneme to, co si děti s divadlem prožily - vyrobí si papírové loutky zvířátek, které se v bajkách objevily, budeme spolu mluvit o vlastnostech, která zvířátka v příbězích měla.

Váš dar pomůže s úhradou nákladů na akci, na které částka ze vstupného nestačí (honorář divadlu, materiál na tvorbu, honorář pro maminky, které povedou dílnu).

Rodinné centrum Krteček funguje od roku 1999 díky maminkám-dobrovolnicím, provozuje celoroční herničku pro rodiče s dětmi, pořádá volnočasové aktivity, realizuje dobročinné a mezigenerační projekty, podporu rodiče ve výchově a ve zlepšování rodičovských kompetencí, pomáhá proti izolaci rodičů na mateřské dovolené a snaží se celkově rozvíjet přístup přátelský rodině na Pelhřimovsku. Působí také proti negativním vlivům v rodinách a pomáhá rodinám v těžkých situacích, samoživitelkám. Od roku 2018 je členem Sítě pro rodinu, která sdružuje asi 300 rodinných a mateřských center v ČR, provozuje službu kontaktní Family point. V posledních letech se snaží své služby profesionalizovat a nabízet také vzdělávání rodičů, pravidelné rozvojové aktivity pro rodiče s malými dětmi (1-4 roky) a podporovat rodiče ve slaďování práce a rodiny, nabízí také hlídání dětí.
https://rckrtecek.estranky.cz/clanky/kontakt.html
https://www.facebook.com/rckrtecek


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu