Pavučina o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Kup jeden klub 2023

Naše činnost odstartovala prvními kluby na jaře roku 2001 v Ostravě-Kunčičkách. Byly to kluby pro místní komunitu dětí a mládeže. Postupem času jsme rozšířili své aktivity, otevřeli v Kunčičkách nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, začali jsme realizovat programy prevence na školách, otevřeli volnočasové centrum v Ostravě-Zábřehu,... Junior klub v Kunčičkách, kde děti mohou slyšet evangelium, stále funguje. Zde Vám nabízíme možnost jej finančně podpořit. Tato sbírka má za cíl pokrýt náklady klubu v roce 2023.

vybíráme od 5.1.2023

Aby 20 dětí mohlo slyšet evangelium

Děkujeme!!!
0 Kč
vybráno 0 % z 50 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Junior klub v Ostravě-Kunčičkách je otevřený volnočasový klub s organizovaným programem pro děti 6-11 let.  Probíhá v pátek od 15:00 do 16:30 (jednou za 14 dní) během školního roku.

Pro děti jsou připraveny společné hry, soutěže, kvízy, písničky a krátký program, který pomocí biblických příběhů motivuje děti k pozitivnímu přístupu k životu. Někdy také něco hezkého vyrábíme nebo si zahrajeme divadlo, občas připravíme malou party s pohoštěním.

Příspěvek v hodnotě 1.200 Kč pokryje průměrné náklady jednoho setkání. Pokud se Vám náš klub líbí, pojďte do toho s námi! Každý dar je pro nás důležitý, děkujeme za podporu!!!





Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu