Cheiron T, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Letní tábor lékem pro dětskou duši

Prázdniny začaly a některé děti nebudou mít jinou možnost, než je trávit doma. Pomozte nám je vytrhnout z šedi všedních dní a zpříjemnit jim prázdniny akcí, na kterou budou dlouho vzpomínat. Darujte dětem zážitek v podobě pobytu na letním táboře Time out s terapeutickým zaměřením.

Každé dítě si zaslouží šťastné zážitky

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letní tábor - lék pro dětskou duši

I letos bychom rádi pro naše dětské klienty uspořádali letní tábor Time out. Pětidenní pobyt v přírodě je určen dětem, které nikdy nebyly na dovolené, nevytáhly paty z města, nebo dokonce s rodiči nejely ani na výlet. Proto je pro ně pořádání Time outů tolik důležité.

Pomozte nám děti vytáhnout z šedi domácího prostředí, kde často být nechtějí a radši letní čas tráví v ulicích města.

Letní tábor Time out pořádáme pro děti ve věku 9-15 let a je nejen o spoustě legrace, ale především má terapeutický nádech. Během pobytu si děti vyzkouší muzikoterapii, díky níž objevují radosti z uměleckého sebevyjádření. V pravidelném rytmu se také věnují arteterapii, kde skrze různé výtvarné techniky poznávají možnosti uchopení vlastní osobnosti, fungování hranic a vnímání sebe sama. Také nechybí dramaterapie, kde mají za úkol nacvičit finální show
Během celého pobytu děti pomáhají s chodem tábora, jako jsou služby v kuchyni, úklid atd., sportují a poznávají přírodu. 

Děti z Cheironu mají životní start o něco těžší. Vy jim ho TEĎ můžete zpříjemnit. 

Vytvořme dětem lepší budoucnost. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu