Re-set: platforma pro sociálně-ekologickou transformaci, z. s.


Filantropie a dobrovolnictví Sociálně znevýhodněné skupiny

Energie lidem! Přispěj na vzájemnou pomoc proti energetické chudobě

Energetická chudoba ohrožuje v aktuální situaci mnoho z nás. Na svépomocných energetických brigádách po celé republice se učíme, jak realizovat svépomocná opatření na snížení spotřeby energie (izolování oken či stropů) a nabízíme pomoc s jejich realizací ohroženým lidem. Podpořte nás v tom svým darem, který využijeme na nákup materiálů, nářadí a další náklady spojené s brigádami.

vybíráme od 5.12.2022
320 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Energetická chudoba ohrožuje v aktuální situaci mnoho z nás. Abychom ve zdraví přežili tuto zimu i tu příští, potřebujeme si vzájemně pomáhat a prosazovat řešení, která zajistí právo na dostatek energie k důstojnému životu všem a neohrozí přitom zdraví naší planety.

Právě to děláme v rámci kampaně Energie lidem!

Na svépomocných energetických brigádách po celé republice se učíme, jak realizovat svépomocná opatření na snížení spotřeby energie (izolování oken či stropů) a nabízíme pomoc s jejich realizací ohroženým lidem. Podpořte nás v tom svým darem, který využijeme na nákup materiálů a vybavení. Veškeré výdaje lze sledovat na transparentním účtu.

Stejně tak informujeme o příčinách a řešeních energetické chudoby, a budujeme společně s ohroženými lidmi hnutí za její systémové řešení, založená na zpřístupnění čisté energie a úspor všem a lepší redistribuci zisků z energetiky. Přidejte se k nám na www.energielidem.cz.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky, že pomáháte!

Vojtěch Klement