Festival Krumlov z.s.


Kultura, umění a historie

Staňte se členem Klubu přátel Festivalu Krumlov

Hudební festival Český Krumlov patří mezi nejvýznamnější kulturní akce v České republice a je za ním bohatá historie, avšak bez podpory dárců se neobejde. Proto jsme se rozhodli pro oživení Klubu přátel našeho festivalu. Vaším zapojením a příspěvkem vyjadřujete, že naše úsilí má smysl a motivujete nás, aby se festival dále rozvíjel. Spolu s Vámi budeme moci na festival zvát světové pěvecké hvězdy a interprety, renomované orchestry, šířit lásku k hudbě a kultivovat společnost. Spolu s Vámi budeme zlepšovat kvalitu festivalu a propagovat festival v zahraničí. Připojte se k nám a staňte se členem Klubu přátel

vybíráme od 25.11.2022

Klub přátel Festivalu Krumlov

Připojte se k nám a staňte se členem Klubu přátel.
40 500 Kč

přispělo

10 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Festival Krumlov patří mezi nejvýznamnější kulturní akce v České republice a je za ním bohatá historie, avšak bez podpory dárců se neobejde. Proto jsme se rozhodli pro oživení Klubu přátel našeho festivalu. Vaším zapojením a příspěvkem vyjadřujete přesvědčení, že naše úsilí má smysl a motivuje nás dále festival rozvíjet a posouvat vpřed.
Jak nám vaše dary pomáhají ?
Festival je financován ze čtyř zdrojů - jsou to příjmy z veřejných zdrojů, sponzoři, tržby ze vstupenek a podpora dárců. Spolu s vámi budeme moci zvát na festival světové pěvecké hvězdy a interprety, renomované orchestry, šířit lásku k hudbě, zlepšovat kvalitu festivalu a přinášet bohaté hudební zážitky a emoce.
Připojte se k nám a staňte se členem Klubu přátel. 
Děkujeme za Vaši přízeň a důvěru


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji úspěšný další ročník Festivalu v roce 2024, hodně diváků a přívětivé počasí.

Hana Kuršelová
1 500 Kč