F-nadace


Osvěta a poskytování informací Regionální a komunitní rozvoj

Kurzy Alfa - podpořte náš tým, získáme 2x tolik!

Skrze kurzy Alfa u nás Boha ročně poznají stovky lidí. Bůh ale volá každého člověka. "Žeň je velká, dělníků málo." (Mat 9:37) ◉ Pomozte našemu týmu vyrůst! Váš dar bude navíc sponzorem zdvojen!

vybíráme od 9.11.2022
104 491 Kč
vybráno 104 % z 100 000 Kč

přispělo

34 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Alfa, to nejsou jen kurzy. Alfa to jsme i my – tým lidí, který se stará, aby Alfa prospívala a rozvíjela se a aby pořadatelé měli vše, co potřebují. A děláme to rádi, protože pracovat pro Boží království je radost! Máme spoustu nápadů a víme, že mnohé se dá ještě vylepšit, ale bez Vaší pomoci se neobejdeme.
 
Rádi bychom, aby kurzy Alfa používalo stále více farností a sborů. Chceme, aby Alfa byla dostupná pro každého člověka v naší republice. Připravujeme ty nejaktuálnější materiály. Chceme Vám být nablízku, když potřebujete pomoct nebo poradit. Plánujeme pro Vás akce, kde se budeme společně potkávat a růst. 
 
 Náš tým se pomalu rozrůstá a něco to stojí. A proto potřebujeme Vaši podporu! Celý dar, který nám pošlete do konce tohoto roku, bude naším sponzorem zdvojen.

Za Vaši podporu Vám předem ze srdce děkujeme!

Veronika Filipová
Česká kancelář kurzů Alfa
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za Vaši podporu! Ještě chybí vybrat 1/3, abychom dosáhli cílové částky, a náš sponzor prodloužil možnost zdvojení do 20. ledna!

Založení projektu

Ať se práce na Alfě daří!

Alfák z Pardubic
3 000 Kč