Útulek Dogsy, z.s.


Zvířata

DRUHÁ ŠANCE PRO RENA

Každý si zaslouží druhou šanci, pro Rena to platí dvojnásob!

vybíráme od 23.9.2022
20 000 Kč

přispělo

35 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
NEŠŤASTNÍK REN

 Rena všichni od nás znáte, ale my vám ho ještě trochu připomeneme.
 Dostal se k nám ještě se třemi sourozenci z množírny jako odrostlé štěně. Jak už to tak bývá, z těchto míst si psi nikdy nepřinesou nic dobrého, a čím déle v místě hrůzy setrvávají, o to horší je jejich socializace. Více jak půl roku pobytu se na něm podepsal ze všech čtyřech pejsků nejvíce. Kontakt s člověkem pro něj byl okamžikem hrůzy, stranil se a vyhýbal se mu, jako by mu šlo o život. Ren tráví čas v prostorném výběhu ještě s jinými psi, kteří mají vztah k lidem pozitivní, přesto všechno jeho socializace jde velmi pomalu.

Když už se začal pomalu osmělovat, neutíkal a zůstával stát opodál, nešťastnou náhodou se lekl, narazil a zlomil si na dvakrát přední nohu. Jeho násilné odchycení se neobešlo bez kousanců a řádně to otřáslo jeho psychikou. Ren je už po operaci, nohu má sešroubovanou 10 šrouby. Byl převezen do dočasné péče, kde žije jeho už adoptovaná sestra. Jeho fyzický i psychický stav se ale naštěstí díky klidnému prostředí a individuální péči dost zlepšil a konečně doufáme, že pochopil, že lidé nejsou špatní, a ne všichni mu chtějí ublížit a že jsme tu přeci pro něj a chceme mu pomoci.

Vypadá to, že Ren je připravený se seznamovat s novou rodinou a poohlížet se po milujícím domově. Nebude to hned, a proto doufáme, že třeba již teď někoho zasáhl do srdíčka a bude mít chuť mu dát milující rodinu. A pokud nemůžete dát Renovi milující domov, pomozte nám prosím alespoň s úhradou veterinárních úkonů. Částka za operaci ošklivé zlomeniny se vyšplhala téměř ke dvaceti tisícům, a to musíme říct, že na nás byli opravdu hodní. Nebyl to totiž žádný med ale dost náročná operace, která je momentálně za 19 000 Kč.

Děkujeme všem, kteří se podílí na pomoci!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Rena pro Rena, držím palce.

Renáta Mikulcová
1 000 Kč

Pro Rena.

Martina Morávková
1 000 Kč

Ať je mu brzy lépe!

Adam Šimek
300 Kč

Pro zlomeného miláčka ❤️

Michaela Plívová

❤️

Dárce