Elpida, o.p.s.


Vzdělávání a výzkum Senioři

Jsme i vaše stáří! Vybudujte s námi moderní vzdělávací a kulturní centrum

Jsme Elpida a už 20 let vytváříme příležitosti pro aktivní a naplněné stárnutí a provázíme seniory náročnými situacemi ve stáří. Ročně naše dvě centra v Praze navštěvuje více než 2.200 seniorů. Jsou plní inspirace, znalostí, zkušeností a zajímavých životních příběhů. Jsou to lidé, kteří se stejně jako mnozí z nás cítí mnohem mladší :) A tak pro ně na pražském Smíchově budujeme nové vzdělávací a kulturní centrum - důstojné, moderní, technologicky vybavené a dostatečně velké, pro všechny naše kurzy, přednášky, workshopy, cvičení a kulturní akce. JSME I VAŠE STÁŘÍ - pomozte nám proměnit starou školu a vytvořit nové moderní centrum, kam se i vy budete jednou těšit - za vzděláním, kulturou nebo jen tak na pokec. Děkujeme!

vybíráme od 5.9.2022
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Jsme Elpida - proseniorská nezisková organizace. Vším, co děláme, měníme pohled na stáří - vytváříme příležitosti pro aktivní a naplněné stárnutí a provázíme seniory náročnými situacemi.

Vloni jsme se přestěhovali do nového sídla - původní obecné školy na pražském Smíchově z poloviny 19. století. Postupně rekonstruujeme, vybavujeme a sháníme prostředky také na nové voňavé toalety, na novou školící místnosti a na novou kuchyň a vybavení budoucí kavárny, kam bychom jednou na jednou moc rádi pozvali i vás, třeba na dobrou kávu a bábovku jako od babičky ;)



Vytváříme tu co nejpříjemnější prostředí pro výuku, kulturní akce i příjemné posezení.


JSME I VAŠE STÁŘÍ - pomozte nám proměnit starou školu a vytvořit nové moderní centrum, kam se i vy budete jednou těšit - za vzděláním, kulturou nebo jen tak na pokec. Děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu