Farma Naděje z.s.


Osvěta a poskytování informací Zvířata

Promítání dokumentu SVĚDECTVÍ

V pátek 23.9. se bude na Farmě Naděje promítat dokument Svědectví. Sejdeme se u nás už dříve, kolem 15.00 - 16.00. Bude veganské občerstvení, káva a čaj, pomazlíme se se zvířátky, řekneme si něco o nich a jejich příbězích i o tom, jak to celé začalo. Setmí se kolem 19.00 a to bychom začali s promítáním. Po promítání bude online diskuse s hosty a tvůrci dokumentu. Počet míst bude omezen, proto jsme se rozhodli pro vstupné 200,- na osobu, abychom věděli, kdo dorazíte a byli s vámi ve spojení.

vybíráme od 31.8.2022

Promítání dokumentu SVĚDECTVÍ na Farmě Naděje

Sejdeme se u nás na Farmě Naděje v pátek 23.9. mezi 15.00 a 16.00. Promítání bude venku, až se setmí kolem 19.00, vezměte si prosím deky a teple se oblečte. Po celou dobu si budete moci dát horké nápoje a bude oheň a možnost vstupu do domu, kde bude teplo, tak se nebojte, nezmrzneme. Po promítání bude online diskuse.
1 600 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
PROMÍTÁNÍ SVĚDECTVÍ
Přijďte se podívat 23.9. na dokument SVĚDECTVÍ k nám na farmu.
Po promítání bude diskuse s hosty a tvůrci. Dáme si před promítáním rostlinné občerstvení, pomazlíme se se zvířátky a řekneme si, jak to celé začalo a proč je tak důležité, aby lidé znali pravdu.
Sejdeme se u nás mezi 15.00 - 16.00 a promítání bude kolem 19.00 dle toho, kdy se setmí.
Protože je druhý den brigáda, tak kdo nám bude chtít pomoci, může na farmě přespat.
Kdyby vás cokoliv zajímalo, napište nám.
Jelikož je počet míst omezen, rozhodli jsme se pro vstupné 200,- na osobu, abyste dorazili, případně za sebe sehnali náhradu, pokud nebudete moci dorazit.

Ročně se na území České republiky zabije 130 milionů zvířat kvůli produkci masa, mléka a vajec. Dokážeme si představit, kde a jak takové množství zvířat žije?
Dokument Svědectví odhaluje pravdu, již živočišný průmysl záměrně tají. Pomocí záběrů ze skrytých kamer proniká za ostnaté ploty a vysoké zdi českých velkochovů, malochovů, ale také domácích chovů, aby ukázal skutečný život těchto zvířat, která jsou degradována na pouhé zboží. Ukazuje konkrétní jedince ukryté za úhlednými balíčky v obchodech a představuje je jako jedinečné bytosti bojující o život do posledního dechu.

Trailer k dokumentu:¨


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Budeme se na vás těšit!

Martin Novák
1 000 Kč