Cesta z krize, z. ú.


Sociálně znevýhodněné skupiny Zdraví

Pomozte nám zachraňovat životy

Každý den se nám dovolají průměrně tři lidé, kteří mají sebevražedné myšlenky. To je více než tisícovka lidí, které se nám za rok podaří zachránit. Pomáháme nonstop a zdarma. Věříme, že naše práce má smysl. Počty sebevražedných hovorů rostou. Krizová linka bývá často poslední záchranou, než si člověk sáhne na život. Proto teď potřebujeme Vaši pomoc, ať se nám dovolá co nejvíce lidí.

vybíráme od 9.9.2022
32 200 Kč
vybráno 18 % z 180 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
10.9. je mezinárodní den prevence sebevražd. Právě krizové linky jsou často tím posledním místem, kam se lidé uvažující nad ukončením vlastního života obrací. Hledají podporu v krajní nouzi nebo chtějí slyšet poslední vlídné slovo. Naši proškolení pracovníci jsou jim připraveni pomáhat každou minutu každého dne.

Jenže počet hovorů, kde zachraňujeme životy, roste. Každý měsíc je to téměř stovka lidí, kterým se podaří pomoci i s něčím tak náročným, jako jsou sebevražedné myšlenky. A bez Vaší pomoci hrozí, že se nám tolik lidí nedovolá. Pro člověka, který se ocitne v této mezní situaci, může být velmi náročné se odhodlat k zavolání na krizovou linku. Každý si zaslouží pomoc. Protože každé zvonění, které zůstane bez odpovědi, může znamenat zmařený život.


Vybrané prostředky nám pomůžou pokrýt zvyšující se poptávku po takových hovorech. Proto teď potřebujeme Vaši pomoc, abychom mohli odpovědět na všechna zavolání. Za tuto částku jsme schopni pomoci až dalším pěti stovkám lidí během následujícího půl roku. Pojďte jim společně s námi pomoci nalézt cestu z krize.

A pokud byste sami někdy potřebovali pomoc a bylo toho na Vás moc, zavolejte. Číslo je 116 123.

Jsme tu pro Vás.

Více o našich činnostech se můžete dozvědět zde:

https://cestazkrize.net/

Děkujeme.

Tým Cesta z krize, z.ú.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za to, co děláte.

Tomáš Liska
200 Kč