Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Senioři

Charitní kalendář

Studenti střední fotografické školy profesionálně nafotí seniory-klienty Charity Kamenice pro měsíční kalendář 2023. Babičky a dědečkové se tak stanou "měsíčními" hvězdami, budou mít krásný zážitek z focení s mládeží a kalendáře potěší mnoho podporovatelů sociální služby.

vybíráme od 15.8.2022

Buďte štědří pro dobrou věc.

Váš dar potěší spoustu babiček, dědečků a lidí okolo.
7 566 Kč
vybráno 151 % z 5 000 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Charita Kamenice nad Lipou je nestátní nezisková organizace zřízená Biskupstvím českobudějovickým působící již 30 let v Kraji Vysočina – na území města Kamenice nad Lipou, Černovic a v přilehlém regionu obcí do vzdálenosti 20 km v domácnostech klientů.
"Pomozte nám podpořit náš projekt a vydat kalendář k 30. výročí od vzniku Charity v Kamenici nad Lipou. Svým příspěvkem tak darujete pro naše klienty jedinečný zážitek, a to účastnit se profesionálního focení a stát se tak na chvíli „hvězdou“. Příspěvek pomůže seniorům v navázání nových kontaktů, získání dalších zkušeností, a hlavně nezapomenutelný zážitek, na který si v průběhu roku vždy vzpomenou, až si budou otáčet list měsíce. 
Nová zkušenost bude i pro fotografy, studenty střední fotografické školy, kteří si v rámci praxe a dobrovolnictví budou moci vyzkoušet práci se seniory.  
Kalendář bude darován dárcům jako poděkování za jejich dlouholetou podporu" říká ředitelka kamenické charity paní Jitka Koubová.
https://kamenice.charita.cz
Děkujeme za Váš dar.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať si dědečkové a babičky focení užijí. Nezapomeňte se potom pochlubit, jak kalendář vypadá.

Michal Burian
1 000 Kč

Přeji Charitě i mladým fotografům,ať se kalendář podaří co nejlépe.

Hana Chaloupková