Letní škola barokní hudby, z.s.


Vzdělávání a výzkum Kultura, umění a historie

20. ročník Letní školy barokní hudby

Letní škola barokní hudby je mezinárodním workshopem pro mladé hudební profesionály a pro ty, kdo se chtějí zdokonalit ve stylové interpretaci barokní hudby.

vybíráme od 29.7.2022

Podpořte 20. ročník Letní školy barokní hudby!

Vaší podpory si nesmírně vážíme a děkujeme za ni!
76 520 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
20 LETNÍ ŠKOLY BAROKÍ HUDBY
LŠBH již dvacet let poskytuje vzdělání mladým hudebníkům v oborech, které není možné v rámci oficiálního uměleckého školství v ČR studovat. Workshop založil dirigent Roman Válek  a mezinárodní akce dnes každoročně hostí přes 20 lektorů z celého světa - v čele s Andreasem Schollem - kteří se se stovkou studentů dělí o své umělecké zkušenosti.
Děláme maximum proto, aby jediným kritériem pro získání specializovaného vzdělání na našich kurzech byl talent a zájem, nikoliv ekonomické zázemí studentů. Kdyby měli frekventanti hradit veškeré náklady spojené s kurzy, vyšplhalo by se kurzovné na 14 000, Kč. Takovou částku si může dovolit jen málokterý mladý muzikant. Účastnický poplatek je v současné době 4 - 6 000, Kč a zbylé finance tedy musíme zajistit z jiných zdrojů. Podporuje nás Ministerstvo kultury, Zlínský Kraj, Město Holešov aj.
Dovolujeme si touto cestou zdvořile požádat o podporu také Vás!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji pěkné hraní a zpívání.

Dárce
500 Kč

Přeji hodně přispěvatelů, Vaše koncerty jsou tak profesionální a působící na duši člověka krásným povzbuzením a hloubkou. Pokračujte dál a nedejte se odradit! Hodně energie!

Ludmila Vlasáková
2 000 Kč