Útulek Dogsy, z.s.


Zvířata

Balů a jeho nový začátek

Balů byl zachráněn od sociálně slabších, kde sloužil jako hračka. Žil bez kvalitní péče, bez krmení a špatně se s ním zacházelo, což se samozřejmě podepsalo na jeho zdravotní stránce. Pojďme se společně podívat na jeho příběh.

vybíráme od 21.7.2022
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Balů

Balů je medvídek, "malé" štěně, které teprve začíná objevovat svět a už jeho start nebyl zrovna nejlepší. 

Pochází od sociálně slabších, které se na tomto miminku pěkně vyřádili. Při příjmu byl plný blech, blechy ho přímo "žrali", a tak má po těle spousty kousanců. Tlapky a tlamičku má zarudlé až rozdrápané.

Nepřidala tomu ani nekvalitní strava od původních majitelů. Zbytky od oběda - brambory, občas nějaký igelitový pytlík. Je štěstí, že měl stále průchozí střeva a nebylo to pro něj fatální. Ano, tohle byla jeho strava, a při vyměšovaní opravdu nechutný zážitek. Musel si asi dost zkusit...

Naštěstí se tohohle "drobka" zřekli a my tak můžeme dohánět, co bylo zanedbané. V první řadě musíme udělat vyšetření a zjistit příčinu jeho hrozného stavu s kůží. Jestli se jedná o nemoc nebo třeba o potravinovou alergii. Musíme nasadit doplňky a vitamíny, aby se jeho pohybový aparát vyvíjel správným směrem, rozhodně to totiž nebude žádný drobek. Již teď váží 17 kg, a to je teprve čtyřměsíční štěně. Počítáme s tím, že v budoucnu bude opravdu veliký, vidíme v něm nějaké bull plemeno a možná i trochu SAO. O to více je teď důležité udělat maximum, aby byl v dospělosti zdravý a vyrovnaný pes.

O Balůovi ještě určitě uslyšíte, ale již nyní jsme se rozhodli ho dát do projektu, a kdo by chtěl přispět na nákup kvalitního hypoalergenního krmení, doplňků, pelíšku a vyšetření, můžete v našem projektu: Balů a jeho nové začátky.

Moc děkujeme všem, kteří na Balůa přispějí, aby měl lepší život!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Mrzí mě, že mu nemohu pomoci více. Alespoň trochu. Je to nádherný medvídek. ❤️

Zdenka Rejzková
200 Kč