KultiVary z.s.


Kultura, umění a historie Regionální a komunitní rozvoj

KultiVary z.s.

Jsme spolek mladých lidí z Karlovarska. Pracujeme na tom, aby to v našem kraji žilo a lidi ho měli rádi. Informujeme o tom, co se na západě děje, propojujeme aktivní lidi a pořádáme akce, které nám tu chybí. Vydáváme pravidelný newsletter o tom, kam na Karlovarsku vyrazit - Kulturní Vřídlo. Točíme podcast a píšeme blog, kde rozebíráme do hloubky aktuální témata z kraje. Pěstujeme krajskou kulturu!

vybíráme od 8.6.2022
23 300 Kč

přispělo

10 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
V Karlovarském kraji fungujeme od roku 2020. Už nás nebavilo poslouchat, jak je to tu všechno špatný, proto jsme se rozhodli s tím něco udělat. Začali jsme jako kulturní spolek pořádající akce a postupně své aktivity rozšiřujeme podle toho, co nás baví a kde vidíme potenciál k pozitivní změně.

Co děláme

Kulturní Vřídlo- pravidelně informujeme o tom, co se v Karlovarském kraji děje
Kulturní Pivo - osobně propojujeme aktivní lidi z kulturní scény
Online komunity - spravujeme skupiny na Facebooku, které sdružují lidi z celého kraje (Karlovarská parta, Karlovarský greenswap)
Blog a podcast- zpracováváme témata, která jsou podle nás pro kraj důležitá
Kulturní akce - pořádáme akce, které nám v kraji chybí (festivaly, promítání, diskuse...)
Studenti v kultuře - zapojujeme mladé lidi do dění v kraji

Všechny naše aktivity děláme dobrovolně, zdarma a z vlastních zdrojů. Případný dar nám pomůže s tím, abychom nemuseli všechno platit ze svého. Darované peníze použijeme na další rozvoj našich aktivit. Například na předfinancování kulturních akcí a pronájmů nebo nákup potřebného vybavení. Ideální je pro nás pravidelná podpora, abychom věděli, jak si co nejlépe finance rozvrhnout. Moc děkujeme za podporu!

Kdo jsme

Jsme parta 9 kamarádů z Karlovarského kraje. Známe se ze školy, z rodiny nebo z tábora, který už několik let společně pořádáme. Je nám od 20 do 29 let a spojuje nás touha být aktivní a zlepšovat prostředí, kde žijeme. Bohužel nemáme žádnou společnou fotku, tak si nás můžete prohlédnout takhle na více fotkách. :)

Fotky z akcí:

(festival Výměník)

(promítání na střeše Thermalu)

(diskuse ke spravedlivé transformaci kraje)

(studenti v kultuře)
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

dekuju za to co delate pro KV!

Lucie Tajcmanova

Pokračujte v dobré práci! DÍKY!

Augustin Kovačík
200 Kč