Ahoz Na Kopečku z. s.


Zvířata

Nová ohrada Na Kopeček

Když se stádo ovcí rozhodne jít, tak prostě jde. Naše milá nová azylantka, ovečka Josefína, je rozená útěkářka přes ploty a rozhodla se, že tohle super kouzle naučí všechny ve stádě. A bohužel pro nás, ostatní se učí velice rychle. Pomozte nám zakoupit elektrický ohradník, abychom měli ovečky v bezpečí na pastvině.

vybíráme od 31.5.2022

Nová ohrada pro chundelaté útěkáře

Jedna jediná bytost stačí na to, aby naučila blbosti všechny ostatní :)
1 300 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pepina, Josefína, Josefka, a nebo také ta potvora, kam je to zase vleče! :) Tak se teď volá na poslední přijatou azylantku u nás, ovečku Josefínu. Byli jsme šťastni, že jsme ji mohli pomoci ze samoty a ukázat ji život se stádem, nad kterým navíc převzala vedení. Ale! Ani ve snu nás nenapadlo, že se pohodové stádo, které do té doby poslechlo na písknutí, změní na nekonečný hon kolem plotu :)


První den to začalo nevinně několika dírami pod plotem a vyžrané zeleně u cesty. Pak to ale začalo poleháváním stáda z druhé strany plotu a nakonec se několikrát denně vydávali na sousední louku, což by se samozřejmě nelíbilo majiteli, takže jsme museli ovečky odvést opět k domu do zimního výběhu a jelikož se v našem terénu nedá spoléhat na nějaké vypínání pevné oplocenky, bude se muset koupit elektrický ohradník, ačkoliv jsme se mu chtěli vyhnout. Rádi bychom ovečky převedli zpět na pastvu co nejdříve, jelikož je z důvodu malého prostoru u nás potřeba nechat zimní výběh odpočinout, opět zazelenat a připravit na podzim, kdy sem ovečky půjdou opět na dlouhé podzimní a zimní měsíce.


A jelikož teď bylo několik velikých výdajů na veterině,což vyždímalo účet téměř do sucha, rozhodli jsme se poprosit VÁS, naše milé sledující a podporovatele, o pomoc s koupí této ohrady. Každý, byť i ten nejmenší příspěvek je ohromnou pomocí, která je pro nás momentálně velmi důležitá  <3
Moc Vám děkujeme za Vaši podporu, sdílení a důvěru v nás! Jste skvělí a my jsme rádi, že jsme v tom právě s Vámi!

 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu