Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Zvířata

Šance všem útulkovým psům na Pelhřimovsku

Cílem projektu je zvýšit šance na adopci všem psům v útulku Dej pac! .

vybíráme od 11.4.2022

Buďte štědří pro dobrou věc.

Váš dar dá šanci více pejskům na domov.
14 652 Kč
vybráno 15 % z 100 000 Kč

přispělo

25 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Útulek Dej pac! z. s. provozujeme na Pelhřimovsku 12 let. Je registrovaný na Státní veterinární správě na základě zákonem stanovených podmínek o odborné způsobilosti a provozu útulku a odchytových služeb. Za dobu naší existence našla víc jak tisícovka našich svěřenců nový domov.

"Každý rok přijímáme na útulek přibližně 200 psů v nouzi. Většinu z nich si adoptují náhradní páníčci. Ne všichni však mají to štěstí - zejména pejsci s problémovým chováním nám tu zůstávají dlouhodobě a někteří u nás i dožijí, což je velká škoda. Moc rádi bychom znásobili šanci na domov i těmto hůře umístitelným psům, a to převýchovou agresivních psů, výcvikem nezvládnutých psů a socializací bázlivých psů" , říká zakladatelka a vedoucí útulku paní Iva Raisová.
 
"Při běžné péči o svěřená zvířata je na problémové psy pouze omezené množství času. Chtěli bychom s nimi pracovat mnohem více - vyčlenit pro ně čas  odborného ošetřovatele".
"Nikdy jsme nic nevzdali. Se všemi psími svěřenci jsme dříve nebo později navázali spolupráci. Máme velkou chuť a odhodlání přijít na kloub příčinám problémového chování našich svěřenců a nenechat to tak být. Baví nás kreativní metody a věříme, že nic není nemožné, i když začátek vypadá bezvýchodně".
Váš dar pomůže více psům najít vytoužený domov. Děkujeme Vám.

https://www.azyldejpaczs.cz

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za všechny záchranné pejsky

Jitka Krejčová
500 Kč

Držím palce, děkuji za Vaši práci

Martina Zackova
1 000 Kč