Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Zvířata

Šance všem útulkovým psům na Pelhřimovsku

Cílem projektu je zvýšit šance na adopci všem psům v útulku Dej pac!

vybíráme od 5.4.2022

Buďte štědří pro dobrou věc.

Váš dar dá šanci více pejskům na domov.
1 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Útulek Dej pac! z. s. provozujeme na Pelhřimovsku 12 let. Je registrovaný na Státní veterinární správě na základě zákonem stanovených podmínek o odborné způsobilosti a provozu útulku a odchytových služeb. Za dobu naší existence našla víc jak tisícovka našich svěřenců nový domov.

"Každý rok přijímáme na útulek přibližně 200 psů v nouzi. Většinu z nich si adoptují náhradní páníčci. Ne všichni však mají to štěstí - zejména pejsci s problémovým chováním nám tu zůstávají dlouhodobě a někteří u nás i dožijí, což je velká škoda. Moc rádi bychom znásobili šanci na domov i těmto hůře umístitelným psům, a to převýchovou agresivních psů, výcvikem nezvládnutých psů a socializací bázlivých psů" , říká zakladatelka a vedoucí útulku paní Iva Raisová.
 
"Při běžné péči o svěřená zvířata je na problémové psy pouze omezené množství času. Chtěli bychom s nimi pracovat mnohem více - vyčlenit pro ně čas  odborného ošetřovatele".
"Nikdy jsme nic nevzdali. Se všemi psími svěřenci jsme dříve nebo později navázali spolupráci. Máme velkou chuť a odhodlání přijít na kloub příčinám problémového chování našich svěřenců a nenechat to tak být. Baví nás kreativní metody a věříme, že nic není nemožné, i když začátek vypadá bezvýchodně".
Váš dar pomůže více psům najít vytoužený domov. Děkujeme Vám.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu