Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Lidé s postižením Sport a volný čas

EASI CUP 2022 - Jedna hra, jedna duše!

Akce pro osvětu duševních onemocnění - 18. ročník mezinárodního fotbalového turnaje, tentokrát v Pelhřimově! Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Souček jeho patronem. Pětidenní klání 20ti týmů, složených z lidí s vlastní zkušeností s duševním onemocněním, z jejich mentorů a přátel. Doprovodný program, slavnostní zakončení.

vybíráme od 4.4.2022

Buďte štědří pro dobrou věc.

Váš dar znamená vyjádření solidarity a propojení. Má to cenu. Děkujeme.
0 Kč
vybráno 0 % z 100 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomozte FOKUSU s uspořádáním unikátní mezinárodní sportovní  akce destigmatizující duševní onemocnění. Turnaj se uskuteční 11.-15.7.2022 v Pelhřimově. Turnaj proběhl v minulosti třeba v Anglii, Řecku a v roce 2019 v Praze.

Smyslem turnaje je oslovit širokou veřejnost, upozornit na téma duševních onemocnění, které je v naší společnosti stále tabuizováno a zatíženo mnoha mylnými představami a předsudky, informovat, kde hledat podporu v případě potíží a vyzdvihovat pozitivní vliv pohybu a sportu na duševní zdraví.

Díky fotbalu společně smažeme rozdíly mezi našimi handicapy.

Během turnaje se mimo jiné uskuteční i zážitkový den pro děti, studenty a rodiče. Hrou či praktickým zážitkem poskytnou první pomoc, budou tvořit, sledovat dokumenty, projedou se traktorem, prožijí mnoho užitečného.
Jste všichni srdečně zváni.


http://www.easi-europe.info
https://www.fokusvysocina.cz
Děkujeme za Váš dar.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu